藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

[quote:9cc6ba3715="Jess&Burns"][quote:9cc6ba3715="grassman"][quote:9cc6ba3715="Jess&Burns"]真係要比定心理準備比爹娘呀.........我結婚當日呀. 我阿媽喊呀. 之後我阿妹話我阿媽日日响屋企都心不在焉. 好似好唔開心咁呀~ 我幾擔心呀~[/quote]

風水佬呃你十年八年,我就唔會喇。o拿!你整一兩件B仔J女比佢地玩,包冇事![/quote]

所以我打算養隻貓. h:[/quote]

唉!所以你阿媽咪唔開心囉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:de88431572="grassman"][quote:de88431572="Jess&Burns"][quote:de88431572="grassman"][quote:de88431572="Jess&Burns"]真係要比定心理準備比爹娘呀.........我結婚當日呀. 我阿媽喊呀. 之後我阿妹話我阿媽日日响屋企都心不在焉. 好似好唔開心咁呀~ 我幾擔心呀~[/quote]

風水佬呃你十年八年,我就唔會喇。o拿!你整一兩件B仔J女比佢地玩,包冇事![/quote]

唉!所以你阿媽咪唔開心囉![/quote]

生左大家都唔開心. 因為佢要溴 我又要比錢養 . lose lose.

都係唔生!
===

[quote:eb038a5d34="Jess&Burns"]

生左大家都唔開心. 因為佢要溴 我又要比錢養 . lose lose.

都係唔生![/quote]

同意絕對同意.... :zdevil:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Andrew 好似未知你地步喎!

BLK 2 XXXX

:shock: PM 得喇! Erase左佢喇!

[quote:f469aba8bc="Jess&Burns"][quote:f469aba8bc="bikbark"]
其實依家每個星期六日都排滿晒 又要多d陪屋企人 俾定多d心理輔導爹娘
[/quote]

真係要比定心理準備比爹娘呀.........我結婚當日呀. 我阿媽喊呀. 之後我阿妹話我阿媽日日响屋企都心不在焉. 好似好唔開心咁呀~ 我幾擔心呀~[/quote]
ai...... 你都仲有個妹陪o下佢o地......
第一次雙方父母坐低傾婚事o個陣 我媽咪講多兩講都眼濕濕 可能:
1. 唔捨得
2. 覺得甩難 對前境感到樂觀 感動
3. 替hales擔心 憂心忡忡

從佢複雜o既眼神 我知應該係三樣感覺都有 邊樣多d就費事問啦.
相信到正式o個日 佢同我都會喊到豬頭咁
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8c6912de9d="Jess&Burns"][quote:8c6912de9d="grassman"][quote:8c6912de9d="Jess&Burns"]真係要比定心理準備比爹娘呀.........我結婚當日呀. 我阿媽喊呀. 之後我阿妹話我阿媽日日响屋企都心不在焉. 好似好唔開心咁呀~ 我幾擔心呀~[/quote]

我o地都係咁諗 hehe
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:bc50522813="bikbark"][quote:bc50522813="Jess&Burns"][quote:bc50522813="bikbark"]
其實依家每個星期六日都排滿晒 又要多d陪屋企人 俾定多d心理輔導爹娘
[/quote]

真係要比定心理準備比爹娘呀.........我結婚當日呀. 我阿媽喊呀. 之後我阿妹話我阿媽日日响屋企都心不在焉. 好似好唔開心咁呀~ 我幾擔心呀~[/quote]
ai...... 你都仲有個妹陪o下佢o地......
第一次雙方父母坐低傾婚事o個陣 我媽咪講多兩講都眼濕濕 可能:
1. 唔捨得
2. 覺得甩難 對前境感到樂觀 感動
3. 替hales擔心 憂心忡忡

從佢複雜o既眼神 我知應該係三樣感覺都有 邊樣多d就費事問啦.
相信到正式o個日 佢同我都會喊到豬頭咁[/quote]

你搬到咁遠. 實擔心死啦.

我阿媽响長發住之麻. 都喊~  :dead:

所以話呢. 媽咪永遠都覺得自已d 仔女是小朋友.
===

到底依家個聚會幾點開始o架?

仲以為誚緊 party tim~~
原來已經離晒題...
:zdevil: :zdevil: :zdevil: