藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

我見會展個website度show feb 18-20 係 第三十八屆情人節婚紗及結婚用品展

[quote:da7be462cc="andy&phy"]我見會展個website度show feb 18-20 係 第三十八屆情人節婚紗及結婚用品展[/quote]

I means both Feb-18/19/20 and March-18/19/20 have Wedding show at Wan Chai.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

I means both Feb-18/19/20 and March-18/19/20 have Wedding show at Wan Chai.[/quote]

oic thanks! 我會去cocoon睇衫 有冇意見可以分亨o下?

呢間都影得唔錯~

http://www.phantasy2.com

0係第2個forum睇到...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:c81a62848d="andy&phy"]oic thanks! 我會去cocoon睇衫 有冇意見可以分亨o下?[/quote]

Cocoon係幾個本地designer幾年前為興趣組成既公司,全部婚紗、晚裝係本地製作, 走簡約路線! 攝影就由一位名攝影師"KING"所開的攝影公司提供!
簡單講,Cocoon一向以設計及服務見稱,有人覺得佢地貴,但佢地明馬實價,作風老實。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5088a68b08="alankle"]Dear RangerX:
Did you visit the exihbition last Sat???
We have join a package al~~~[/quote]

Alankle 你地join左邊間呀? 個package包d咩?  
www.lightcreation.com.hk/lewis

我們都Join 了. 叫: 台灣絶色

$7300 package:
24 x 30 油畫一幅連框
12 x 18 相連uv - 30 張
4 x 5 相連uv - 30 張
電腦美編: 做到約相片的1/3,大小相簿都會加入.
20 x50 簽名海報
謝卡 100張
相CD
底片
靚靚水晶頸練一條.
寬頻框連相一幅
抱枕(有相) 一對
12”桌上框連相 一張
4" X 5" - 20PIC 掌中本 一本

如再加相, 每張$150- ( 會在所有相薄內加入)

抵唔抵呀? 重有咩野可以爭取?
===

[quote:9a080d06b4="grassman"][quote:9a080d06b4="andy&phy"]oic thanks! 我會去cocoon睇衫 有冇意見可以分亨o下?[/quote]

Cocoon係幾個本地designer幾年前為興趣組成既公司,全部婚紗、晚裝係本地製作, 走簡約路線! 攝影就由一位名攝影師"KING"所開的攝影公司提供!
簡單講,Cocoon一向以設計及服務見稱,有人覺得佢地貴,但佢地明馬實價,作風老實。[/quote]

Thanks Grassman. :em14:

我o地約o左今個星期六去睇衫 :

[quote:a2bbfb8584="Jess&Burns"]我們都Join 了. 叫: 台灣絶色

$7300 package:
24 x 30 油畫一幅連框
12 x 18 相連uv - 30 張
4 x 5 相連uv - 30 張
電腦美編: 做到約相片的1/3,大小相簿都會加入.
20 x50 簽名海報
謝卡 100張
相CD
底片
靚靚水晶頸練一條.
寬頻框連相一幅
抱枕(有相) 一對
12”桌上框連相 一張
4" X 5" - 20PIC 掌中本 一本

如再加相, 每張$150- ( 會在所有相薄內加入)

抵唔抵呀? 重有咩野可以爭取?[/quote]

嘩~你都幾快手播~~   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

We have been a shop called " New York * Manhattan"
The price sre very reasonalbe
they offer us 4 days 3 nights hotel and airline tickets including in the package~~~
[```]