藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

交通一流 [複製鏈接]

[quote:47171d88cf="Kiliyan"]我都唔係好熟青衣...我0係長沙灣廣場附近返工 請問可以搭邊架車? Thank  you~ [/quote]

好多架都得 414242A43C都得 但42A及43C應該最快!  8) :arrow:  41及42都係旅遊車 41响青衣遊 42响荔景遊 兩架都坐到 :em15: !!! :em08:

:em20:  :mrgreen:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:c0d9ae2852="rstfung"][quote:c0d9ae2852="Kiliyan"]我都唔係好熟青衣...我0係長沙灣廣場附近返工 請問可以搭邊架車? Thank  you~ [/quote]

好多架都得 414242A43C都得 但42A及43C應該最快!  8) :arrow:  41及42都係旅遊車 41青衣遊 42荔景遊 兩架都坐到 :em15: !!! :em08:

:em20:  :mrgreen:[/quote]

唔該晒呀!!!!! ^^
好期待快d入伙呀~!!!!~~~~~  8)
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:69bd07a1ca="咩咩豬"]去將軍澳...或者可以試下o係佐敦or尖咀搭98D因為行將軍澳隧道比98C快好多
(98C行寶林路)~
仲有我今日睇過98C要九蚊98D八個二咋~
by the way我想知搭49X最近可以o係邊度搭..去沙田第一城又要幾耐??
仲有有咩方法可以最快去到石硤尾呀??[/quote]

49X最近要去到青衣碼頭搭
行大約15-20分鐘
車程約40-50分鐘

如果只係計搭MTR車程去石硤尾
20分鐘應該都到

[quote:83c50113ba="bobo"]49X最近要去到青衣碼頭搭[/quote]
青衣碼頭即係翠怡對出巴士站

[quote:a0c0fcc80a="bobo"]49X最近要去到青衣碼頭搭[/quote]
怕大家唔熟青衣 所以補充一句

[quote:2b52a66063="bobo"]49X最近要去到青衣碼頭搭[/quote]
怕部份鄰居唔熟青衣 所以補充一句

我要06.30am返跑馬地 請問有冇可以快既路線ar??

我要06.30am返跑馬地 請問有冇可以快既路線ar??
agnes

Re: 我要06.30am返跑馬地 請問有冇可以快既路線ar??

[quote:bd8f80e5c3="bibi & 金仔"]我要06.30am返跑馬地 請問有冇可以快既路線ar??[/quote]
你的個案比較麻煩通宵隧巴尾班車你又趕唔到日間路線117又無咁早.我諗你要搭N241到旺角/油麻地看看有無紅Van過海.

搭49X...可以去美景搭243M去長安村轉 49X....KMB轉 乘 優 惠 計 劃
http://www.kmb.com.hk/chinese.php?page=search&file=kwaitsing1202.html

請問可唔可以唔經馬路踩單車由 RC 去清衣城呢 !? :!:
Simpsons