藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

德古拉兄之願望 [複製鏈接]

[quote:085b09ccac="R & M"][quote:085b09ccac="grassman"]不如你每晚7-9pm,坐係RC van仔站邊,等RC D人睇o下版! :em04: Sell o下自己嗎![/quote]
坐完RC之後就去葵芳坐o下,葵芳o的人流(女性 :em04: )點都多過RC呱,
伯爵~記得o係心口要掛住個CV紙牌介紹一o下自己(你唔鐘意講野呀o麻)
左手托住個芝士蛋糕,右手住缸咸水魚......嘩.....型呀... :em12:[/quote]

好呀,咁樣肯定會上埋六點半新聞同壹週刊,好有宣傳成效,呢期實過九龍皇帝啦! :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:21c8ced514="dracula"][quote:21c8ced514="R & M"]無煮麵食咩?[/quote]

冇呀~ o係美景食o左個咖哩雞扒飯~ :wink:[/quote]

好味