藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cliff
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣城市綠洲會所 200米超長泳池暢游無阻 [複製鏈接]

期實每人o既觀點唔同好平常.
大家都係好鄰居少少爭議又點會傷和氣呢.
第二邊重講緊波呀.
不過如果真係有D過左火就請見諒... :em14:

所謂不打不相識
不吐不快
我有個樣講個樣
坦白d...
原居民2004~2013

[quote:d28ea4aebd="vivian"]所謂不打不相識
不吐不快
有個樣講個樣
咁樣幾好丫![/quote]

vivian....妳成日跳舞....唔倦o架?? :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

有d唔係好熟的朋友 一知道我係住藍澄灣 就話:"嘩....藍澄灣.....豪宅喎......個泳池好正咁喎.....有成200米......又有山又有水.......個會所又好正.......上哂報紙啦......係喎......隔離重有間大酒店tim......買間咁靚0既屋......有錢啦你....... :em12: "

............................ :em18:

其實我都好滿意我間屋, 就算有人出$250萬同我買, 我都唔會賣,
會所對我黎講根本唔重要, 佢就好似商場咁, 唔係我地架, 
我地要玩自然要俾錢啦, 但係無理由連行都唔俾人架.......
我的朋友都勁讚我地買得好抵, 同Hotcake 講架一樣, 我都認同.
所以請大家唔好誤會, 我並無生氣or唔高興, 不過提出意見啫.
請各位多多見諒, 有得罪之處, 在此謝罪.. :em14:

唔好意思, 我有小小疑問, 點解大家會認為會所開支如果唔夠的話,
會係我地管理費度扣架呢, 請大家千萬不要這樣想呀,個會所唔關我地事架,
就算弟二日佢地蝕本蝕到點都好, 都唔關我地事架, 
記住佢係同商場一樣, 係和黃架.......... 8)

[quote:8cffc350ac="alankle"]唔好意思, 我有小小疑問, 點解大家會認為會所開支如果唔夠的話,
會係我地管理費度扣架呢, 請大家千萬不要這樣想呀,個會所唔關我地事架,
記住佢係同商場一樣, 係和黃架.......... 8)[/quote]

我都係咁睇.
不過有時奸商就係奸商.
不能不防.
有D不合理o既野原來合法o架. :?:
好似賣服務式住宅咁.
依家連隔音"平漲"都可以話我地冇. :evil:
所以星期日踢波前記住搵伯爵簽個名啊.

[quote:857fc9a803="Billy"][quote:857fc9a803="alankle"]唔好意思, 我有小小疑問, 點解大家會認為會所開支如果唔夠的話,
記住佢係同商場一樣, 係和黃架.......... 8)[/quote]

我都係咁睇.
不過有時奸商就係奸商.
不能不防.
有D不合理o既野原來合法o架. :?:
好似賣服務式住宅咁.
依家連隔音"平漲"都可以話我地冇. :evil:
所以星期日踢波前記住搵伯爵簽個名啊. [/quote]

簽咩名呀? 我唔知既?
===

要簽名~
仲有 16號要出席業主大會
最好幫幫手叫埋自己o個層o既業主出席啦~ :em14:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:055febc1b6="Jess&Burns"]

簽咩名呀? 我唔知既?[/quote]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5597

快D pm patrick 啦.
佢星期六係RC就可以簽到... :em19: