藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

請大家講下"藍澄灣" 好處... [複製鏈接]

[quote:0dbcfc0cf4="grassman"]OK! 只好用真面目見人,咁樣會唔會好D![/quote]

嘩 ! 好好多...靚仔到震 !  :em04: 型到睥 ! :em04:

[quote:cf309b92b9="grassman"][quote:cf309b92b9="Ray008"]grassman
你張相又係幾特出,應該真人靚仔過相片掛 :em12:[/quote]

OK! 只好用真面目見人,咁樣會唔會好D![/quote]

歡迎你呀"田亮"!

大佬呀,唔好再走樣喇,唔係又要再歡迎多次 :!:
多口問句,點解你要伸條脷出喇o既 :?: ~~~~~ :mrgreen:

[quote:b7a2bd46cd="R & M"][quote:b7a2bd46cd="grassman"][quote:b7a2bd46cd="Ray008"]grassman
你張相又係幾特出,應該真人靚仔過相片掛 :em12:[/quote]

OK! 只好用真面目見人,咁樣會唔會好D![/quote]

歡迎你呀"田亮"!

大佬呀,唔好再走樣喇,唔係又要再歡迎多次 :!:
多口問句,點解你要伸條.c出喇o既 :?: ~~~~~ :mrgreen:[/quote]

係arm arm試完o個泳池水乾唔乾淨,點知黐o左條紅蟲,所以清理緊!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

這樣先似樣...........我想見你 Grassman........講錯 是 " 田亮"先真  :em04:

[quote:c824bcd809="BLUE"]這樣先似樣...........我想見你 Grassman........講錯 是 " 田亮"先真  :em04:[/quote]

見我就隨時都得,見田亮...就...............等我問下晶晶妹先!  :em21:
:em17:

[quote:a17cd2b483="grassman"]有!我昨日才加入RC業主行列,我買的是一手盤,死人和黃臨場加價,加我4%,好辛苦才講掂數,最後都要加1.5%。
[/quote]

當年今日(追月日),我就係因一只1/4舊無黃月餅買左藍澄灣! 相識一年了,各位多多指教! :em14:

兩年幾前 我o地都係因為o係蘭桂芳附近食o左碗牛腩粉就買o左rc
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我買o個陣真係好平.........而家又係好平(同出面比) "雀月停"都成5k/呎......
我有時都幾悶呀.....有冇人上黎搵我玩咁呀(我都幾多野玩o家).......

[quote:00250b8af0="Andrew & Jessica"]我買o個陣真係好平.........而家又係好平(同出面比) "雀月停"都成5k/呎......
我有時都幾悶呀.....有冇人上黎搵我玩咁呀(我都幾多野玩o家).......[/quote]

如果有得玩...蝗蟲部隊是絕對不會爽約的.... :

[quote:4f83dcd0b2="Andrew & Jessica"]我買o個陣真係好平.........而家又係好平(同出面比) "雀月停"都成5k/呎......
我有時都幾悶呀.....有冇人上黎搵我玩咁呀(我都幾多野玩o家).......[/quote]

真係?唔駛話我知有乜玩,打開度門等我,我自已上黎揀! :yeah:

但你住邊度? :em18: