藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

[quote:070641654e="dick&queenie"]祝靚女早日康復之餘,
都祝o下我好冇,.......我咳到X.......
亨完呢moon....病到而家。...... :em01:[/quote]

都叫你亨完呢moon時唔好扯得咁盡啦 :em07: ,後生仔虛不受補呀.... :em16:

保重啦... :em18:

咪係!搏哂命咁
我係隱形人  :em19:

[quote:c6505e1203="wychan"]都叫你亨完呢moon時唔好扯得咁盡啦 :em07: ,後生仔虛不受補呀.... :em16:
保重啦... :em18:[/quote]

衰仔....心邪。 :em16:
因為澳州日溫差大,底唔住中招而已。
:em18:
永遠愛著您 :em21: [/code]

好好好等我祝你快D好番啦dick少
仲有ice...仲有自己...嘻嘻
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

H 妹....聽到妳的祝福。好開心.....
我同q....都期待...大家的聖誕PARTY
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:4831210ead="dick&queenie"][quote:4831210ead="wychan"]都叫你亨完呢moon時唔好扯得咁盡啦 :em07: ,後生仔虛不受補呀.... :em16:
保重啦... :em18:[/quote]

衰仔....心邪。 :em16:
因為澳州日溫差大,底唔住中招而已。
:em18:[/quote]
喵~
咪係o羅 所以咪叫你咪成日鴛鴦戲水啦!!  :em12:
有冇靚相睇啫?? 好心急呀!!    
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:3f2f14381c="bikbark"]唔好意思,搞到你o地等o左咁耐tim  :em14:
不過ice無乜事嘛?!希望佢快d好番啦![/quote]

傻啦 我地都係講笑之嘛 :p
我只係好容易頭痛 果晚可以吹左一下風 又整親隻腳 唔係咁舒服o者 :p
無事既  :wink:

[quote:c84474fb1a="咩咩豬"]祝ice早日康復~~
仲有下次預埋我呀 [/quote]

多謝  

[quote:f6432c4c1c="H&H"]好好好等我祝你快D好番啦dick少
仲有ice...仲有自己...嘻嘻[/quote]

嗯 大家都早 d 好返  

我們想來玩 不知怎樣參加呢????
我們又未見過 怎樣集合呢????
我們有3個人 兩大1小 小的只有兩歲 不知道方便嗎????