藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

週年版聚 暨 鄰居搬遷 - 最後更新 [複製鏈接]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=9253&postdays=0&postorder=asc&start=90

問左佢兩年都未有呀  :

咁!其實當日邊個負責影相呀?! :?:
要搵番佢出黎可能都有 D 困難。 :

當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor:

[quote:46ca4fd734="kitty&Raymond"]當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor: [/quote]

又一次證明Robert哥婚前婚後都無變!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:0fce56c46f="kitty&Raymond"]當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor: [/quote]
幣!完全唔記得潻..........................盡快啦! :mrgreen:
您地知哩排我地要攪搬屋、裝修、轉地址..................................請見諒! :em14:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:78d626b3a6="grassman"][quote:78d626b3a6="kitty&Raymond"]當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor: [/quote]

又一次證明Robert哥婚前婚後都無變![/quote]
亞草,星期六晚,有冇問題呀? :face13:

[quote:839d0135de="Robert"][quote:839d0135de="grassman"][quote:839d0135de="kitty&Raymond"]當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor: [/quote]

又一次證明Robert哥婚前婚後都無變![/quote]
亞草,星期六晚,有冇問題呀? :face13:[/quote]

星期六朝早,OK or not?

星期六晚係我的Happy Hour!

星期六朝早 9 點,OK ? :face13:

[quote:146f447a40="Robert"]星期六朝早 9 點,OK ? :face13:[/quote]

大我? 8:59分 OK!

我都知您係咁啦!  :hit: 又唔好意思再追...... :HIT: 而家仲有多多藉口添......有了Frank哥 攪搬屋、裝修、轉地址.................................. :em15: 唯有我哋默默地等待 :em07:

[quote:f754b1c5cb="Robert"][quote:f754b1c5cb="kitty&Raymond"]當時都有追過Robert哥. :em13: 可是回應只是遲啲啦! :em20: 之後更沒有下文 :poor: [/quote]
幣!完全唔記得潻..........................盡快啦! :mrgreen:
您地知哩排我地要攪搬屋、裝修、轉地址..................................請見諒! :em14:[/quote]