藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

[quote:9237b0eee3="Agnes&Henry"][quote:9237b0eee3="dracula"][quote:9237b0eee3="Agnes&Henry"]其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

貨櫃碼頭咪貨櫃碼頭囉....咁點?我唔怕你嫁....[/quote]

我睇過妳 d message 發覺妳真係好鍾意 rc 喎~[/quote]

係呀 我真係幾鍾意rc嫁.. 咁既價錢買到咁大的單位咁的地區....仲想掂...??!!(又近我屋企(我住荃灣)又近我男朋友返工(坁蟛鰴?)

講真係有d人唔憤氣俾ck慲騙而買左先之悶悶不樂之麻..... 如果吨@早講清楚有晒心理準備 可能妘ㄦ|買嫁喎..............同埋唔買都買左...做乜仲要成日踩rc啫..........面對現實....錫呇hd仲好啦....  :em02:  :em02:[/quote]

如果早知我就唔買架喇 不過依家都......... :cry:    

[quote:7e96c9d245="wicyh"]
如果早知我就唔買架喇 不過依家都......... :cry:    [/quote]

而家咪幾好 有我地一班鄰居 ~

希望到時比想像中好啦
我係隱形人  :em19:

都係個句啦有錢我就唔係買青衣路一號係買山頂道一號啦....^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

山頂道一號唔係墳場黎既咩? (講笑)
我係隱形人  :em19:

比我就買禮頓山一號...發夢完畢.. :

[quote:b0eba6e0cd="L"]比我就買禮頓山一號...發夢完畢.. :[/quote]

蝕死你呀

嘩....有無需要咁激動 :em07: ....發下夢啫.. :?

[quote:bcdd276455="dracula"]我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   [/quote]

我睇過人由港灣豪庭影既貨櫃碼頭夜景,
真係冇得頂,
但係....比hotel 阻晒

酒店出面 (向海o個邊) 會有條路可以散步~ 另外6樓空中花園都可以睇到~
見過鬼就唔怕黑啦~