藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

準媽媽預產期報告 [複製鏈接]

[quote:9d4129cc6d="milk"]P女

妳講左出o黎就好o羅,因為有好幾位靚女鄰居好關心妳o既近況,佢地見到我就問︰「P女係咪有左?幾多個月?情況點? 」!
[/quote]

事實係呢樹好多人都好有好奇心.
衰d講句係係八卦.... ops:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

多謝大家 ops: .....咁藍澄灣好多狗仔狗女會出世....好開心

[quote:7a270b7bd8="grassman"][quote:7a270b7bd8="女"]係呀 係咪睇唔出......... :em12:[/quote]

我忍住唔講,好辛苦呀!好囉,你自已講了![/quote]

估唔到你咁細心 一睇就知 哈..... h:

[quote:42a7f84e36="milk"]P女

妳講左出o黎就好o羅,因為有好幾位靚女鄰居好關心妳o既近況,佢地見到我就問︰「P女係咪有左?幾多個月?情況點? 」!
我又唔清楚妳意願公開 or 唔公開,攪到我十五十六 :em18: ,最後答佢地有左好舒服! :mrgreen:[/quote]

吓? 乜原來咁多鄰居關心我架.........  :face13:
唔好意思 朱C奶 要你同我守呢個秘密..... h:

[quote:be9dae818e="女"]係呀 係咪睇唔出......... :em12:[/quote]

我都好耐無見你law...
比個肚黎模行先~~~~ 摸~ 乖下 姐姐啺.
===

[quote:8011f523a6="女"]吓? 乜原來咁多鄰居關心我架.........  :face13:
唔好意思 朱C奶 要你同我守呢個秘密..... h:[/quote]開心事o黎o架o麻,唔駛唔好意思啦
:em09:

[quote:d46e9a908e="Billy"][quote:d46e9a908e="OON"]BILLY ; 恭喜你就快做爸爸 ! 時間過得真係快  由初初你一個人係RC住 ; 到依家就快又多添一位新成員 !  [/quote]

多謝..
呢年對我黎講改變真的很大.

咁你呢打算幾時做太太同媽媽呀..[/quote]

我已做了人家太太成年了 ! 但做媽咪 就未攪啦  自己都未定性. 仲係好鍾意玩 :mrgreen:  :mrgreen:
生BB要付出好大責任 ; 遲啲再算 !
JANICE :em11:

[quote:798c0a3251="加菲 & Melody"]2007年1月中...   [/quote]恭喜晒~

唔好意思,遲左祝賀添 h:
:em09:

[quote:6c7fc5c541="OON"]我已做了人家太太成年了 ! 但做媽咪 就未攪啦  自己都未定性. 仲係好鍾意玩 :mrgreen:  :mrgreen:
生BB要付出好大責任 ; 遲啲再算 ![/quote]

係!? 真係唔聲唔聲!嚇你一驚! :shock:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:27208f4461="OON"][quote:27208f4461="Billy"][quote:27208f4461="OON"]BILLY ; 恭喜你就快做爸爸 ! 時間過得真係快  由初初你一個人係RC住 ; 到依家就快又多添一位新成員 !  [/quote]

多謝..
呢年對我黎講改變真的很大.

咁你呢打算幾時做太太同媽媽呀..[/quote]

我已做了人家太太成年了 ! 但做媽咪 就未攪啦  自己都未定性. 仲係好鍾意玩 :mrgreen:  :mrgreen:
生BB要付出好大責任 ; 遲啲再算 ![/quote]

:shock: 嘩唔聲唔聲原來嫁左人架喇.
重早過我結婚添.
恭喜晒恭喜晒... :em19:  :em19:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]