藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:a5779aeaac="hales"]我發覺呢個topic既第一章文 內容有修改過..........
7 ) 業委會委員選舉.
8 ) 會計師選舉.

之前我記得係咁:
7 ) 重選業委會委員
8 ) 重選會計師...[/quote]唔........某人一向都係好識得利用編輯呢個系統o架喎!就算過左幾個星期o既文章都會再去編輯過o架~

我太鐘意昅野~ :
:em09:

[quote:cbe6664505="Jess&Burns"]你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

呢個題目本身已經係一個笑話.

大家講下笑. 無咩所謂啦....[/quote]

點解我見唔到呢篇野既原文咖 :x

[quote:ee515b9598="milk"][quote:ee515b9598="hales"]我發覺呢個topic既第一章文 內容有修改過..........
7 ) 業委會委員選舉.
8 ) 會計師選舉.

之前我記得係咁:
7 ) 重選業委會委員
8 ) 重選會計師...[/quote]唔........G先生一向都係好識得利用編輯呢個系統o架喎!就算過左幾個星期o既文章都會再去編輯過o架~

我太鐘意昅野~ :[/quote]

莫非你就係RC既地下security?
一個私人屋苑有無可能有咁多怪人.....

[quote:8c0b668797="hales"][quote:8c0b668797="Jess&Burns"]你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

點解我見唔到呢篇野既原文咖 :x[/quote]

唔好凶我呀. 我而家大晒架啦!
我出警告比你丫拿?
===

[quote:d3f4d98201="Jess&Burns"][quote:d3f4d98201="hales"][quote:d3f4d98201="Jess&Burns"]你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

點解我見唔到呢篇野既原文咖 :x[/quote]

唔好凶我呀. 我而家大晒架啦!
我出警比比你丫拿?[/quote]
:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

看來要召開業主大會唔係咁易!!
呢個就係結論了.
原居民2004~2013

[quote:9102da77ea="vivian"]看來要召開業主大會唔係咁易!!
呢個就係結論了.[/quote]

如果認真做 無話做唔到既.......
無人可以叫佢放棄咖!
我都等緊收睇"大長G".......

[quote:ce1c2cc5aa="hales"]莫非你就係RC既地下security?
一個私人屋苑有無可能有咁多怪人.....[/quote]係呀~係呀~如果我係地下security就將o個o的自己答自己問題o既怪人消滅左先! :zdevil:

有人支持就唔難啦.

記得我們收樓時 在網上叫人去開會. 閒閒地都有百幾二百人.
===

[quote:49f1723ce6="hales"]如果認真做 無話做唔到既.......
無人可以叫佢放棄咖!
我都等緊收睇"大長G".......[/quote]駛唔駛買飛o架?幾錢張呀?不過唔要坐前一排喎!