藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

2005版藍澄足球隊隊衣討論! [複製鏈接]

[quote:6a561eaa26="Eddy Lam"]Anyway 我會今日食晏過俾您la.[/quote]

(唔係追你,只係confirm o下),但我戶口無transation,你昨日有冇入過錢呀!

To other 記著入錢後通知我以免遺漏!
銀行唔方便的話,大家亦可夜晚係RC約我。

p.s. 另外我有Charter & 中銀 A/C (就係冇HKB)!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我直接比你啦....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

GRASSMAN,巳入數了。

[quote:37cc03a690="FD"]GRASSMAN,巳入數了。[/quote]

收到喇!

[quote="grassman"](唔係追你,只係confirm o下),但我戶口無transation,你昨日有冇入過錢呀!/[quote]

禽日唔記得帶您個A/C no.係身 但arm arm過o左數ga la please double check la. Tkssssss!
Rambler Crest Soccer Club

[quote:ae1f1145a8="Eddy Lam"]禽日唔記得帶您個A/C no.係身 但arm arm過o左數ga la please double check la. Tkssssss![/quote]

收到喇!

見個A/C d 數目慢慢變大真係好鬼開心! :em12:

Grassman  有無我份呀?

[quote:74fbfbd3d8="Johnny Lung"]Grassman  有無我份呀?[/quote]

認頭->比錢->收貨   咁就OK啦!

唉呀!差D忘記左一件重要事。
係咪有人要改size呀? 要回覆我喎,否則我會依照舊波衫(Name No. Size)幫你做!

我要改size.
由XL 改做 L 唔該.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:5c45cc9e0b="grassman"][quote:5c45cc9e0b="Johnny Lung"]Grassman  有無我份呀?[/quote]

認頭->比錢->收貨   咁就OK啦!

唉呀!差D忘記左一件重要事。
係咪有人要改size呀? 要回覆我喎,否則我會依照舊波衫(Name No. Size)幫你做![/quote]

咁同上次一樣啦!