藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

情人節快樂 [複製鏈接]

[quote:23c21fd8e2="grassman"]我"定"個雪櫃落樓下都好快o架喎![/quote]

咁你掟啦~ 我o係房個窗口接~ :zdevil:
見過鬼就唔怕黑啦~

好呀!你伸個頭出黎望o下到未!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:437789092d="dick&queenie"]睇嚟...你真係好期待我老公即將為你撰寫0既"真人真事"第二集噃... :em12:

q.[/quote]
万众期待 :yeah:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:29f680757c="Billy"][quote:29f680757c="OON"][quote:29f680757c="BLUE"]頭先見到billy同佢女友一齊睇戲 !  :mrgreen:[/quote]

都好耐無上網同billy傾計 !  :poor:  :poor:[/quote]

睇完戲先去食飯.
都係剛返.

依家就算上網都係上十至十五分鐘.
都好難好似以前咁傾計喇!!!! :poor:[/quote]

好懷念以前日子..吹水 !
依家仲好忙 !  :poor:
JANICE :em11:

[quote:65682fc8e2="Sure Win"][quote:65682fc8e2="BLUE"]頭先見到billy同佢女友一齊睇戲 !  :mrgreen:[/quote]

可惜我地見唔到你男友
你昨天有冇收到花呢?
Billy去廁所出黎時 話見到你在女廁排緊隊
廁所出面有幾個男士 唔知邊個才是真命天子呢? [/quote]

個日無收花... :em01:  :em01: 你呢 ? 一定人啦 ! billy咁錫你 !
下次話妳聽...不過你應該估到..得幾過之馬 !  :em12:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

原來bule都凈雞雞... :  :
JANICE :em11:

[quote:5f9c227da0="BLUE"]個日無收花... :em01:  :em01: 你呢 ? 一定人啦 ! billy咁錫你 !
下次話妳聽...不過你應該估到..得幾過之馬 !  :em12:[/quote]

我都無花收呀! 你見我個日無拎住束花.
不過 個日睇到別人拎住束花睇戲好麻煩.

[quote:b359eae8d7="BLUE"][quote:b359eae8d7="Sure Win"][quote:b359eae8d7="BLUE"]頭先見到billy同佢女友一齊睇戲 !  :mrgreen:[/quote]

可惜我地見唔到你男友
你昨天有冇收到花呢?
Billy去廁所出黎時 話見到你在女廁排緊隊
廁所出面有幾個男士 唔知邊個才是真命天子呢? [/quote]

個日無收花... :em01:  :em01: 你呢 ? 一定人啦 ! billy咁錫你 !
下次話妳聽...不過你應該估到..得幾過之馬 !  :em12:[/quote]

得三位男士一位有花.
得番兩個有可能係唔係好記得d樣喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:b4f0058402="Sure Win"][quote:b4f0058402="BLUE"]個日無收花... :em01:  :em01: 你呢 ? 一定人啦 ! billy咁錫你 !

我都無花收呀! 你見我個日無拎住束花.
不過 個日睇到別人拎住束花睇戲好麻煩.[/quote]

Billy 有冇同你講呀,果日Patrick同太太都係響同一間戲院、同一場、睇同一套戲呀。~~~ 不過就同你地碰不到面 :
永遠愛著您 :em21: [/code]

講左9世啦 :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]