藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

廚房抽氣扇有聲 [複製鏈接]

dracula

不如你去 poon's home 捉隻小動物去你家  :em12:

原 來 " 男 士 " 都 驚 " 它 "

[quote:22e2789ff0="dracula"]當養隻小動物o係屋囉~  :mrgreen:
要老鼠米 or 老鼠膠的話 pm 我 我幫妳買啦~[/quote]

dracula ; 你家陣係晤係講風涼說話先 ? 不如比你養仲好啦 !
<講笑咋 ! >  :em20:  :em20:
好彩無介紹表妹比你識 !  :em19:

[quote:fb25447f26="OON"][quote:fb25447f26="dracula"]當養隻小動物o係屋囉~  :mrgreen:
要老鼠米 or 老鼠膠的話 pm 我 我幫妳買啦~[/quote]dracula ; 你家陣係晤係講風涼說話先 ? 不如比你養仲好啦 !<講笑咋 ! >  :em20:  :em20:
好彩無介紹表妹比你識 !  :em19: [/quote]
好難講o既,一物治一物 :em12:

又講返呢個topic....... :?:
死未..... :em03:

[quote:576f773a33="OON"][quote:576f773a33="dracula"]當養隻小動物o係屋囉~  :mrgreen:
要老鼠米 or 老鼠膠的話 pm 我 我幫妳買啦~[/quote]

dracula ; 你家陣係晤係講風涼說話先 ? 不如比你養仲好啦 !

我幫妳捉啦~ 我有時都要裝陷阱捉老鼠...
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:3423d9b9da="Billy"]又講返呢個topic....... :?:
死未..... :em03:[/quote]

我唔講喇~ 要走喇~ 又遲多成粒鐘~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:7d06730d30="dracula"][quote:7d06730d30="OON"][quote:7d06730d30="dracula"]當養隻小動物o係屋囉~  :mrgreen:

我幫妳捉啦~ 我有時都要裝陷阱捉老鼠...[/quote]

poon: 咁係唔係邊個可以捉到隻老鼠就可以識你表妹當獎賞呀 :mrgreen:
G :em21: P

未玩住先 ! 正經小小 ; 認真小小喇 !
gp 你是否都係住六座呢 ?
曾經你係晤係有老鼠入屋  知晤知道佢地點入呢 ?
你估叫虫鼠組d人黎..會晤會理我啦 ?
JANICE :em11:

[quote:867b226259="OON"]未玩住先 ! 正經小小 ; 認真小小喇 !
gp 你是否都係住六座呢 ?
曾經你係晤係有老鼠入屋  知晤知道佢地點入呢 ?
你估叫虫鼠組d人黎..會晤會理我啦 ?[/quote]

我住五座.  :mrgreen:
我只係見過老鼠係泳池及停車場度走過 但係就未見過入屋. 我住底層 所以都想知點樣可以防止佢走入屋 :em08:
你俾錢搵人就會幫你捉......叫管理處......:em05:
G :em21: P

gp ; 你有無得提供到 ? 用錢解決到就無問題 最怕有錢都無人肯做咋 !
為什麼管理處晤彩我呢 ?
JANICE :em11: