藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

酒席$$$ [複製鏈接]

[quote:efd4a59974="leemoksau"]
咁你話日日哦你兩句打機o既係...伯母﹖[/quote]

你估得無錯 !

[quote:1400d35fbb="BLUE"][quote:1400d35fbb="leemoksau"]

你估得無錯 ![/quote]
好啦﹐等我扮你o既泰華哥啦﹗ :em04:
不過......泰華哥係乜水﹖點樣o既﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

攪錯呀 ! :em20:  :em20:
依家好HIT 個套"天國的楷梯" ;  :em04:  :em04:
乜你無睇啊 !  :em20:  :em20:

[quote:7b913441b2="BLUE"][quote:7b913441b2="leemoksau"]

我亞媽都係好似嫦娥  以前會覺得佢好煩..依家一個人住就覺得佢好好 !
:em01:  :em01:

[quote:e28d02ec59="BLUE"]攪錯呀 ! :em20:  :em20:
依家好HIT 個套"天國的楷梯" ;  :em04:  :em04:
乜你無睇啊 !  :em20:  :em20:[/quote]
個有錢仔﹖定係畫家﹖SORRY﹐我淨係留意到女主角。

緊係有錢仔啦 !  :em04:  
淨係識睇靚女 !   :twisted:

[quote:f1418c4615="BLUE"]緊係有錢仔啦 !  :em04:  
淨係識睇靚女 !   :twisted:[/quote]
唔使合醋﹐心裏面淨只有你咪得囉。 :em12:

[quote:af3823084a="SEVEN"][quote:af3823084a="BLUE"][quote:af3823084a="leemoksau"]

我亞媽都係好似嫦娥  以前會覺得佢好煩..依家一個人住就覺得佢好好 !
:em01:  :em01:[/quote]
依家仲有機會對佢好咪得囉。

[quote:38739e9eef="leemoksau"][quote:38739e9eef="BLUE"]緊係有錢仔啦 !  :em04:  
淨係識睇靚女 !   :twisted:[/quote]
唔使合醋﹐心裏面淨只有你咪得囉。 :em12:[/quote]

口花花 !  :em20:

[quote:bf53803a03="R & M"][quote:bf53803a03="YY & KC"]但係我地都問過好多間 價錢都好貴 好似尖沙咀美麗華酒店 都唔算太高級啦 都要成 $5688 (至平) 另加 $1000-1200酒水 仲有加一小費.......

禁樣計埋 都要成七千幾蚊一圍架........... :em18:[/quote]

我朋友今年年頭3月都是在美麗華酒店擺酒,大約$6500一圍,
要紅酒的話每檯就要加大約$500,但每檯只得一枝;
佢地影婚紗相就用左$30000 :em05: !!!認真富有!!!

唉...淨係今年做人情都做到手軟...好貴呀...貴到 :em15:[/quote]

差不多啦! 尖沙咀皇家太平洋酒店就大約$6500一圍 不過已經包加一小費 全場酒水啦!