藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:f52390169b="RangerX"][quote:f52390169b="Jess&Burns"]RangerX 不如Post 上黎啦?
反正都係一條link 姐.[/quote]

我都有諗過 不過我地初黎報道 驚大家誤會我地係果間公司特派黎藍澄灣既卧底丫嘛!~  :em08:[/quote]

唔驚啦~你都POST 左佢間公司條LINK 啦~ 而且我地好OPEN 既~ 討論下姐.
POST 黎自已果緝相上黎啦~好多人想睇呀~
===

好想知幾銀呀~~ 好有興趣去影
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:626a29d399="Jess&Burns"][quote:626a29d399="RangerX"][quote:626a29d399="Jess&Burns"]RangerX 不如Post 上黎啦?
反正都係一條link 姐.[/quote]

我都有諗過 不過我地初黎報道 驚大家誤會我地係果間公司特派黎藍澄灣既卧底丫嘛!~  :em08:[/quote]

唔驚啦~你都POST 左佢間公司條LINK 啦~ 而且我地好OPEN 既~ 討論下姐.
POST 黎自已果緝相上黎啦~好多人想睇呀~[/quote]

既然咁多人有興趣 就post出黎俾大家參考下啦~  

我地幫襯果間公司叫做"辛辛克萊" 初頭幫襯呢間公司既package係around NT$35000 大概HK$8000 包30張相連美工設計 一張24吋大相 一本19吋相簿 一本12吋相簿 同一本細相簿. 另外送100張普通謝卡 同50張書簽形謝卡.

影完之後我地覺得好滿意 所以又揀多左成30張 佢地好好人 計到好平 仲送好多野添...  :
加埋機票同酒店既費用(我地十月去 唔係peak season) 我地用左around HK$16000左右 覺得好抵 同埋影到我地預期既效果!  

果間公司既人全部都nice 基本上你有咩要求同idea都可以同佢地傾 佢地好易話圍的!  :wink:

有興趣既星期六可以去婚紗展望下 我上次去影既時候同個攝影師好好傾(因為小弟都鍾意玩攝影的!) 所以星期六我同我honey都會去探下佢地 到時話唔定會見到大家!  

咁佢地會唔會迫人買多d相、加uv 整多幾本相簿呢??

唔該晒呀rangerx.
真係好抵. 不過唔知加油畫幾錢呢???
呢d service 香港人真係要學o下.
唔係咩都話加錢當d新人係水魚.
一世人一次都唔應該做水魚姐.
所以我從來都冇諗過係香港影.
去台灣重可以當旅行添.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:2efadbb74b="Tomato"]咁佢地會唔會迫人買多d相、加uv 整多幾本相簿呢??[/quote]

我地覺得台灣公司既服務態度真係好過香港d所謂大公司好多 好專業 又nice. 我地揀相既時候 佢地俾我地自己慢慢揀 完全無俾到壓力我地. 我地揀左成兩個幾鐘 佢地只都係間唔中過黎俾下意見 同埋講下笑.  

加uv係台灣係指定動作 唔駛另外加錢架~  

我覺得去台灣拍比係香港拍開心好多. 唔駛俾人趕鴨仔咁拍1號景 2號景 3號景...隔黎仲要有幾對新人等緊; 又唔駛俾人掠你水之餘仲要俾面色你睇!  :em05:

既然都係要俾錢 點解唔搵間服務好既 要受氣呢? 起碼我俾錢既時候覺得guh好多!  8)

[quote:592c812aeb="Billy"]唔該晒呀rangerx.
真係好抵. 不過唔知加油畫幾錢呢???[/quote]

呢樣我又唔知呀 你到時問下佢地好d~

[quote:592c812aeb="Billy"]呢d service 香港人真係要學o下.
唔係咩都話加錢當d新人係水魚.
一世人一次都唔應該做水魚姐.
所以我從來都冇諗過係香港影.
去台灣重可以當旅行添.[/quote]

:em19:

唔知大家有無聽過或影過La Mariage呢? 我0係第2個forum睇過人地d相都唔錯喎~ 唔同一般果d咁formal :roll: ....
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

thanks for your information rangerx 你去左邊個景點影呀 有山有水有橋 好正呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:494190d213="Kiliyan"]唔知大家有無聽過或影過La Mariage呢? 我0係第2個forum睇過人地d相都唔錯喎~ 唔同一般果d咁formal :roll: ....[/quote]

我有個朋友同我同一日結婚 佢都係呢間野到影相 佢d相都好有台灣feel 大部份都唔係望住鏡頭影 好似自己係到自由發揮咁 有d人會比較鍾意呢d自然feel 但係我個人比較傳統 我鐘意對住鏡頭多d........ :mrgreen:

Yan 如你有興趣 我send幾張比你睇下