藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

邊個就快結婚??? [複製鏈接]

[quote:5bcff6d119="女"][quote:5bcff6d119="gaga"]P女你係咪19 DEC呀?我係呢日呀!不過唔知幾點註冊因為我個籌好後... :cry:[/quote]

我係12月12日呀 我知19號都係一個大好日子
你的籌號係幾多?
你會係早上or下午註冊?
你會係邊到註冊?
我都以為d好時間會比人揀晒 但我都揀左11點幾
    :mrgreen:  :em04:  :em21:  :em19:[/quote]我大會堂尾六籌呀!Monday揀時閒但預咗d時閒會好差.
:em05:司徒思 :em03: 司徒三思 : :em12: 司徒四思律師會計師事務所

1. Gloria + Ricky 1月結婚 (你地係2004年定係2005年???)
2. Chole 1月結左
3. 藍澄小海豚 2月結左
4. Tomato 3月結左婚
5. Eva and Ken  5/9/o4結左婚
6. Carry & Chris 25/9/04
7. 榮仔 10/2004
8. gaga 9/12/2005
9. P女 12/12/2005
10. lily and kendell 12/3/05
11. R&M 2005

[quote:8d84acb2a1="gaga"][quote:8d84acb2a1="女"][quote:8d84acb2a1="gaga"]P女你係咪19 DEC呀?我係呢日呀!不過唔知幾點註冊因為我個籌好後... :cry:[/quote]

你的籌號係幾多?
你會係邊到註冊?
    :mrgreen:  :em04:  :em21:  :em19:[/quote]我大會堂尾六籌呀!Monday揀時閒但預咗d時閒會好差. [/quote]

點解你個籌排到咁後0既? 你唔係搭正8點揀0既咩?
你唔好咁心灰啦 你認為差0既時間 可能其他人0岩佢都不奇
我地揀0個陣 原來都好多人揀左下午註冊
提一提你 星期一早十五分鐘到呀........
揀左咩野時間 記得話我知呀......
你係咪同一日註冊同擺酒?

[quote:0e8a068df6="Tomato"]1. Gloria + Ricky 1月結婚 (你地係2004年定係2005年???)
5. Eva and Ken  5/9/o4結左婚
8. gaga 9/12/2005
11. R&M 2005[/quote]

gaga係12月19日呀

1. Gloria + Ricky 1月結婚 (你地係2004年定係2005年???)
5. Eva and Ken 5/9/o4結左婚
8. P女 12/12/2005
9. gaga 19/12/2005  
11. R&M 2005

update返喇 thank you P女 :em21:

我又黎~
5. Eva and Ken 5/9/o4結左婚
7. piglet&piglet's honey - 3/10/04 & 5/10/04 :em21:
8. 榮仔 10/2004
10. gaga 19/12/2005
11. lily and kendell 12/3/05
12. R&M 2005

[quote:b183c08ed6="女"][quote:b183c08ed6="gaga"][quote:b183c08ed6="女"][quote:b183c08ed6="gaga"]P女你係咪19 DEC呀?我係呢日呀!不過唔知幾點註冊因為我個籌好後... :cry:[/quote]

你的籌號係幾多?
你會係邊到註冊?
    :mrgreen:  :em04:  :em21:  :em19:[/quote]我大會堂尾六籌呀!Monday揀時閒但預咗d時閒會好差. [/quote]

點解你個籌排到咁後0既? 你唔係搭正8點揀0既咩?
你唔好咁心灰啦 你認為差0既時間 可能其他人0岩佢都不奇
我地揀0個陣 原來都好多人揀左下午註冊
提一提你 星期一早十五分鐘到呀........
揀左咩野時間 記得話我知呀......
你係咪同一日註冊同擺酒?[/quote]

我本來攞28籌但有個幫手上網嘅朋友睇錯日子幫我delete個籌再攞過第二個籌結果咪尾五籌囉!最早個時閒得5:15pm嬲死!依家唯有分開搞星期一去排隊再攞籌分開搞又要洗多筆錢. 你會喺邊度印帖呀?
:em05:司徒思 :em03: 司徒三思 : :em12: 司徒四思律師會計師事務所