藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

70人的聚會... [複製鏈接]

[quote:744637ea06="turbowing"]
真是一個愉快的晚上啊!
多謝各位! (特別係火生同火太o既慷慨大方!!)

雖然樓宇質素真的不太好 :twisted: ,但可以有一大班o甘友好鄰居,實在難得![/quote]
[quote:744637ea06="pighome"]真係一個好warm聚會 大家都好nice 有機會再同大家聚聚..

特別多謝火生火太 帶我地site visit 你地真係好好人呀...

/pighome[/quote]

唔使客氣...鄰居仔嗎... :mrgreen:

[quote:c5b9d2bfe1="alankle"]我下次都要同埋老婆黎亞~~~~
見你地今開心~~~~
ok???[/quote]
冇問題....第日有仔仔都可以一齊出黎......

不過真系好開心可以一次過認識到咁多鄰居 昨日真系好多人 而且我又無咁嘅經驗攪尼d咁嘅聚會 如果有d嘜嘢做得唔好嘅地方煩請多多包涵 但系尼次我真系好多謝火火同wychan 無佢地今次一定無咁成功 在此感激不儘!! :em14:  :em14:

[quote:38182ef50c="atrick & Cherry"]不過真系好開心可以一次過認識到咁多鄰居 昨日真系好多人 而且我又無咁嘅經驗攪尼d咁嘅聚會 如果有d嘜嘢做得唔好嘅地方煩請多多包涵 但系尼次我真系好多謝火火同wychan 無佢地今次一定無咁成功 在此感激不儘!! :em14:  :em14:[/quote]
Patrick & Cherry 你都做得好好呀.... thx..    :em21:
多謝大家o既支持就真....

Patrick & Cherry火火&wychan今次聚會真的攪得很好令我兩認識到一班
很好街坊朋友在此衷心說聲thank you very much!

各位抱歉,我地無口黎到,因為病,錯過機會認識你地,真可惜

我同我太太 (Lisa & Brian) 都有到..........經過今次聚會後我覺得住在RC會好開心...因為有好多好街坊.  我覺得RC就好像一個大家庭一樣.  你地有冇同感呀!!!...... ........真係好開心呀!!!........       :  :wink: ... :em19: .... :em11:
Brian & Lisa................... :em20:............... :em21:

Yeah agree!!

Please help to complete the table name list:
(TABLE2 - 100% completed!!)

http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=2212

AngusZire

:em19:  :em19:

我都唔得閒去呀
錯失左一個機會認識大家.

我住祖堯架.................  
你住附近呀...

我同你好近wor我係你neighbour我住悅麗苑