藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cliff
打印 上一主題 下一主題

有線電視 - 樓盤傳真 (藍澄編) [複製鏈接]

[quote:87f549df99="LO LO"]P女,你係高層人士,咁你個單位噪唔噪吖?
另在節目中話九號仔d燈光幾強,你又覺唔覺呢?我同老公就覺得個九號仔夜景好靚就真。[/quote]

我頭先都有click入樓盤傳真入面睇...........個night view真係幾正.........

不過我覺得個節目有d"奇離"........佢拍個night view 時伸個鏡頭係窗台度影.......跟住節目主持人旁白時話如果唔慣d強光就要加厚窗簾...........不過當時個鏡頭係由單位向窗影............從o個個角度望窗只見一片黑暗..............完全未受T9強光影響...............

可否save個video?

[quote:43c5d5421f="Teresa&Fai"][quote:43c5d5421f="LO LO"]P女,你係高層人士,咁你個單位噪唔噪吖?
另在節目中話九號仔d燈光幾強,你又覺唔覺呢?我同老公就覺得個九號仔夜景好靚就真。[/quote]

我頭先都有click入樓盤傳真入面睇...........個night view真係幾正.........

不過我覺得個節目有d"奇離"........佢拍個night view 時伸個鏡頭係窗台度影.......跟住節目主持人旁白時話如果唔慣d強光就要加厚窗簾...........不過當時個鏡頭係由單位向窗影............從o個個角度望窗只見一片黑暗..............完全未受T9強光影響...............[/quote]

我一路睇 一路感受唔到佢話0個d強光有幾強??點解佢唔絕d 熄晒屋裏面燈 等我地感受0下呢!

唔唔 原來強光同噪音問題影響咁嚴重架 咁好彩啦 等我重諗住幫狗瘡買番間擎天半柱
但我又唔慣維港+公路d強光海風+ship+隧道車流+高速公路d噪音... 慳番!

至於景觀 我朋友話 佢都唔知原來逼堤2奇咁近 又遮住左個海景 條渠又臭 又要將售樓部搬去6座4x樓 嘩 d人集到...

講起趣圖'車'重把幾火 賣唔去冇人住不特止 收埋咁多滾你 但居然唔多句security!

記住提醒多d朋友呢d 問題 最好登埋ad...

我覺得cable講d野都冇乜問題.

d牆的確係好唔靚
噪 只不過係因為有人話9號仔唔好所以特別做一做.  如果佢係果三寶做 我保證比我地差.
地磚花 大家都見 亦係事實.

只不過點解得5x分 我就唔係幾明.

最後就係點解我地比錢佢驗 好似冇咁詳細?  好似有d呃錢

只不過點解得5x分 我就唔係幾明.

this rating is black box. Even not sure if it is refering to overall environment interior works quality design material quality or even cost-value quality.
最後就係點解我地比錢佢驗 好似冇咁詳細? 好似有d呃錢

hmm... if one think he paid and thus he were the boss get lost. Look who pays more! one is just another water fish for his show.

照睇我個建築師Friend驗得仲Pro佢驗個厠所驗咗成個幾鐘 佢話驗樓厠所最重要 厠所基本上任何小孔也不可放過! 我個厠所總共有2X個小孔要補但它說很小事 只要開D掃口粉一掃便OK D工人唔會覺煩的 但就保證厠所唔會漏水!  佢話 藍澄灣响長江及和黃D樓來說質量算數一數二! 以前佢幫Friend驗盈翠D問題大獲好多!!

藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

haven't your 建築師Friend tried playing balance by jumping onto the toilet sink?
it's so funny when I saw this professional monkey show by old Tsim!

點解我睇唔到既???

點先可以save個節目係部腦到???????????