藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

[quote:71635df7d8="27a"][quote:71635df7d8="hales"]BBQ集合詳程已經PM左俾所有報左名既朋友仔~
如果收唔到既話麻煩講聲~~(除左火火and bunnud)
THXTHX~~[/quote]

27a & 12d 收到 thx! 期待見到大家 :em19:[/quote]

真係唔好意思呀咁多位 由於小弟先前腸胃炎 今日去覆診後醫生提醒這段時間千萬要小心飲食 所以我睇今次27a 同埋12d都join唔到BBQ 真可惜! 希望遲d再參加大家ge活動啦! :cry:  :cry:

:em01:  :em01:   :em06:   :em06:  好唔開心,好唔好意思啊!!各位兄弟姊妹,我個上司突然間通知我今日有特別Operation,夜晚要返エ, :em06:

8) (上司) : 今晚有特別Operation 返6pm,仲有記住唔好遲到!!
:?: (我)....... :em05:  : 知道啦! :evil:  :twisted:

:em17: 竟然阻住小妹同各位兄弟姊妹BB蕉,激死我啦!!
:em13:  :em13:  :em10:   =(上司)=  :em20:

Sorry 今晚嚟唔到,希望下次真的真的可以參與啦, :twisted: 我等咗今晚好耐啦,激死我啦!!

各位兄弟姊妹,今晚玩得開心啲啦  :em02: !

工作要緊呀下次再玩過啦

各位 bbq 既相我已經放左上 ftp
開到我訓為止 如果收唔到我 pm 你地既 message 再問返我
由於部機唔好既關係 影得唔係咁好
有幾張仲因為手污糟 所以整污糟個 lens 影得更差
多多包涵  :em14:

[quote:49feef98c3="saga"]各位 bbq 既相我已經放左上 ftp
開到我訓為止 如果收唔到我 pm 你地既 message 再問返我
多多包涵  :em14:[/quote]
Thx....Saga.....d相好正...
辛苦你個三個鐘........ :mrgreen:

[quote:93de26103d="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:93de26103d="saga"]各位 bbq 既相我已經放左上 ftp
多多包涵  :em14:[/quote]
辛苦你個三個鐘........ :mrgreen:[/quote]
唔好意思,搞到你o地等o左咁耐tim  :em14:
不過ice無乜事嘛?!希望佢快d好番啦!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:beb1540095="Mr. & Mrs. FireFire"]
辛苦你個三個鐘........ :mrgreen:[/quote]

我唔辛苦既 係少少餓
冰佢就好似冷親頭痛 先以要送佢返屋企先
:em14:

[quote:aeae2d3b07="bikbark"]唔好意思,搞到你o地等o左咁耐tim  :em14:
不過ice無乜事嘛?!希望佢快d好番啦![/quote]

唔使唔好意思 我都係講笑架咋  
對住我千其唔好咁認真  :mrgreen:
佢好好多喇  

祝ice早日康復~~
仲有下次預埋我呀
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

祝靚女早日康復之餘,
都祝o下我好冇,.......我咳到X.......
亨完呢moon....病到而家。...... :em01:
永遠愛著您 :em21: [/code]