藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vincent
打印 上一主題 下一主題

名銳足球 - 5月20日星期日!!四角邀請賽 [複製鏈接]

[quote:d66c9e39d9="vincent"]12-5-07我可能見到我想找龍門到時覆大家。[/quote]

等你好消息!  :face13:
Rambler Crest Soccer Club

1.Vincent
2.華 (VF)
3.榮 (VF)
4.Dominic (VF)Keeper
5.?2 (VF) 神秘人
6.?3 (VF) 神秘人
7.?4 (VF) 神秘人
8.?5 (VF) 神秘人
9.肥度
10. Grassman
11. Dennis
12. Ken (GF)
13. Nigel
14. Eddy (TBC)
15. Dracula
16. Epson

球衣請大家帶2件衫,1件淨藍色,1件淨白色

巳找到龍門。

藍色係唔係車路士藍?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8abbf07baf="grassman"]藍色係唔係車路士藍?[/quote]
是。如果沒有可以其他藍色代替。

大家會唔會又想買番套衫呀? 我可以幫大家買。我星期六買左套皇馬(白色),印埋字都係35蚊。

[quote:1410c8d51e="FD"]大家會唔會又想買番套衫呀? 我可以幫大家買。我星期六買左套皇馬(白色),印埋字都係35蚊。[/quote]

咁平? :em07:

是否因季末,下季D球會又會換新球衣!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我係東門買的,我諗應該一路都係e個價(其他球隊國家隊都係同價),係大陸都差唔多啦。

[quote:bf35b87f63="FD"]大家會唔會又想買番套衫呀? 我可以幫大家買。我星期六買左套皇馬(白色),印埋字都係35蚊。[/quote]

都好喎.

不過依家得番咁少人.
我都唔知幾時可以再同大家踢波喇..
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:63c458f13d="Billy"][quote:63c458f13d="FD"]大家會唔會又想買番套衫呀? 我可以幫大家買。我星期六買左套皇馬(白色),印埋字都係35蚊。[/quote]

都好喎.

不過依家得番咁少人.
我都唔知幾時可以再同大家踢波喇..[/quote]

係囉 都唔知點解愈來愈少人踢... :poor:

Billy 快d復出啦 我地等緊你ga!!!
Rambler Crest Soccer Club

[quote:2ba94f826a="Billy"]
都好喎.

不過依家得番咁少人.
我都唔知幾時可以再同大家踢波喇..[/quote]
你快快度一度個期,幾時先可以複出? 大家等梗你回歸呵。