藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kc
打印 上一主題 下一主題

有無人收到洗冷氣單張? 會唔會搵人洗? 價錢是否合理? THanks [複製鏈接]

除原廠外,有無人找過其他人換雪種和洗冷氣?

今年我個廳冷氣唔凍,Toshiba check過話漏雪種,check過其中一間洗冷氣單張的公司,要搭棚,兼勁貴? :em07:

再check第二間洗冷氣單張的公司,星期三叫佢上黎check埋 ...
grassman 發表於 2007-6-1 12:47

你地好... 我新搬入去 RC Tower2... 想搵師傅洗冷氣加檢查廚房廁所抽氣, 麻煩 Grassman 或其他朋友可以 PM 師傅 contacts 給我嗎? Thank you so much!

除原廠外,有無人找過其他人換雪種和洗冷氣?

今年我個廳冷氣唔凍,Toshiba check過話漏雪種,check過其中一間洗冷氣單張的公司,要搭棚,兼勁貴? :em07:

再check第二間洗冷氣單張的公司,星期三叫佢上黎check埋 ...
grassman 發表於 2007-6-1 12:47

我五月尾叫左李師傅來洗冷氣機,不過宜家已經唔凍啦! 佢係咪有三個月保養架?
另外,都有可能係漏雪種呀。問過李師傅了,佢話要搭棚,嘩,貴到肉都赤埋! 大家有無咩好介紹呀!
宜家好彩都有廳果部涼下咋,如果唔係在家都中暑呀!

話洗完就壞,李師傅要入黑名單

應該唔關佢事,呢度原裝冷氣手工好差, 似漏雪種多D, 五月尾整完到宜家已經漏晒, 條喉應該穿到無得整要搭棚lu! 希望你兩萬可以搞掂啦! 我每年都要入雪種, 直至條喉穿到無得整才換! 我計過就算入十年都係一萬蚊, 點計都無理由搭棚整la!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

唔該有冇人有白師傅電話呀...因為我廳冷氣好似有啲事呀....用唔到個remote開冷氣呀...

應該唔關佢事,呢度原裝冷氣手工好差, 似漏雪種多D, 五月尾整完到宜家已經漏晒, 條喉應該穿到無得整要搭棚lu! 希望你兩萬可以搞掂啦! 我每年都要入雪種, 直至條喉穿到無得整才換! 我計過就算入十年都係一萬蚊, 點計都 ...
rstfung 發表於 2010-7-7 02:36

我都估係漏雪種呀! 咁請問你條喉係邊度穿左呀? 外面定屋裡面? 咁你搵人整要幾錢呀?

May I have the contact #? 683" for 3 air-conditioners ... Price?
Mr_Mrs

再check第二間洗冷氣單張的公司,星期三叫佢上黎check埋、換埋雪種,唔洗2個鐘攪掂,價錢...OK啦!  他們同場加影Spiderman 4,唔洗搭棚。 :nowords:[/quote]

同你一樣遭遇 可唔可以send 師傅個電話俾我呀?? Thx!!

i want it too!!!

我都估係漏雪種呀! 咁請問你條喉係邊度穿左呀? 外面定屋裡面? 咁你搵人整要幾錢呀?
annieannie 發表於 2010-7-10 19:58

無人知道邊度漏, 要知道就要搭棚! 只知道一年剛剛漏晒要再入! 呢度D冷氣係咁㗎la! 手正好差, 個個漏雪種! 年年入雪種兼洗機! 都Mark定响日曆lor!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah: