藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

[quote:44d9bf2ef3="Jess&Burns"][quote:44d9bf2ef3="dracula"][quote:44d9bf2ef3="vivian"].........希望 Jessica不介意我好casual invite其他RC女士們
歡迎您們都一起!
名額有限~~~ 請留言吧![/quote]

RC女士們
我代表RC男士權益關注組強烈反對:em16:[/quote]

做咩反對呀?  你想黎咩?
不過我地打算講你壞話 :em09: ........所以建議你都係唔好黎啦~ 你聽到會唔開心架~ :em09:[/quote]

:em05: 講我壞話?? 講到妳 90歲都未講完 la~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

dracula你好似冇講早幾日攪咩黎?唔浦頭!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ae8c4bee22="grassman"]dracula你好似冇講早幾日攪咩黎?唔浦頭![/quote]

呢排忙少少~ 早出晚回歸
見過鬼就唔怕黑啦~

咁夜唔訓做緊mud。

[quote:41ff858844="grassman"]咁夜唔訓做緊mud。[/quote]

整曲奇 :wink:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:85d429dae7="dracula"][quote:85d429dae7="grassman"]咁夜唔訓做緊mud。[/quote]

整曲奇 :wink:[/quote]

一個男仔,零晨兩點一個人o係屋企整愛心曲奇,呢個shot好惦喎!等我記低佢先!

[quote:8c75ee10f2="grassman"][quote:8c75ee10f2="dracula"][quote:8c75ee10f2="grassman"]咁夜唔訓做緊mud。[/quote]

整曲奇 :wink:[/quote]

一個男仔,零晨兩點一個人o係屋企整愛心曲奇,呢個shot好惦喎!等我記低佢先![/quote]

我朋友教我整 不過整整下佢就去o左會男友...呢個 shot... :em05: 唔係好惦..
見過鬼就唔怕黑啦~

駛唔駛我落呢陪你?

[quote:01582d056a="grassman"]駛唔駛我落呢陪你?[/quote]

:em05: .....男人唔o岩o架... :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

我帶埋個囡啦,曲奇佢都ARM!