藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

Jessica 係呀.... 忘記了您要去景德縝!  我真大意了 :em20:
以上所約全部取消 ~
冇左邊個都唔想呀~~  :em01:
再想想辦法吧!
如果速戰速決 下個星期又點睇?  :em12:
過去酒店食囉  :em19:
或者其他人屋企  :em11:
再唔係寒舍   :em18:  .......
原居民2004~2013

我得. 原來下星期1 到 3 我都得.
===

[quote:6c412001b8="OON"]
billy ;
1.新工作做得好晤好 ?  
2.這幾天好了很多;因為佢地都上左大陸公司實習..下星期先返落HK ! :mrgreen:  :mrgreen:
3.有時間就上黎吹下水 好掛住你 ! 朋友  :em11:[/quote]

新工好忙但好開心.
可能悶得太耐.
真係咩都想做o下.

不過老細比左好大pressure.
想得閑都難.

希望你香港office快d close.
咁就可以快d脫苦海喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:5b768277f7="BLUE"]
o下 ! 真係好難認嗎 ?  :em03:[/quote]

唔係好難.
我就完全分到.
雖然真係有d似.
可能佢地少上網.
我覺得你地真係要約o下出黎食飯.
交流o下.

我地班男士都成日飲酒吹水架.
可以約埋我女友.
PM sure win 啦佢就係喇.
:em02:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1753451948="Jess&Burns"]我得. 原來下星期1 到 3 我都得.[/quote]

我都得啦,聽日睇下其他姊妹又點啦!

[quote:a5cd631bbd="vivian"].........希望 Jessica不介意我好casual invite其他RC女士們
歡迎您們都一起!
名額有限~~~ 請留言吧![/quote]

RC女士們
我代表RC男士權益關注組強烈反對:em16:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:220b16a968="dracula"][quote:220b16a968="vivian"].........希望 Jessica不介意我好casual invite其他RC女士們
歡迎您們都一起!

RC女士們
我代表RC男士權益關注組強烈反對:em16:[/quote]

做咩反對呀?  你想黎咩?
不過我地打算講你壞話 :em09: ........所以建議你都係唔好黎啦~ 你聽到會唔開心架~ :em09:
===

jessica

Sorry呀!唔記得你要出trip呀!!! :em18:
唔好意思呀~~~ :em08:

咁不如你地約左第一次先啦! 要就得咁多人都幾難約因為我下星期都唔得呀!

唯有等下一次我返來你出完trip返來莫愁返來再約過丫~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Jessica
很可惜咁就等齊人先約過吧!
不過 如果有人想找我吃飯 無任歡迎! PM我吧!

[quote:95dd78e730="dracula"][quote:95dd78e730="vivian"].........希望 Jessica不介意我好casual invite其他RC女士們
歡迎您們都一起!

RC女士們
我代表RC男士權益關注組強烈反對:em16:[/quote]

你返黎喇! 做乜咁耐唔蒲頭! !!!!!! :em20:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)