藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

kiliyan 我要還返包魚膠粉俾你呀!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:796bd75026="Jess&Burns"][quote:796bd75026="vivian"][quote:796bd75026="OON"][quote:796bd75026="BLUE"]vivianKiliyan Poon jessica
不如約埋一齊食下飯 之前jessica都約過我....你地話好晤好 ?[/quote]

ok !  :em11:[/quote]

我都ok !  重有無人join ?
(全女班好不好?)[/quote]

黎打邊爐丫?  不過這幾天不可以. 因為屋企在整浴缸. 這幾天都要落樓下沖涼.
所以晚上的時間不夠用.

10時前便要急急腳沖落會所沖涼 ( 會所10時正收檔 )[/quote]

好呀! 一齊食飯丫~橫掂我都係一個人咋嘛! :mrgreen:
jessica 你個浴缸有事呀?定係換個正野呀?
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

幾時 ?
JANICE :em11:

"十下十下'好呀!
I like 肥牛 芝士腸 尤魚 生腸 白菜餃 塘蒿 yammy yammy   
邊個揀日子?
邊個屋企好?
原居民2004~2013

[quote:2202c7d11a="bikbark"]kiliyan 我要還返包魚膠粉俾你呀![/quote]

好呀! 你幾時0係RC就打比我啦~
喂 一齊食飯喎~ "烚下烚下"
嘻嘻~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:50995c9909="Kiliyan"][quote:50995c9909="Jess&Burns"][quote:50995c9909="vivian"][quote:50995c9909="OON"][quote:50995c9909="BLUE"]vivianKiliyan Poon jessica
不如約埋一齊食下飯 之前jessica都約過我....你地話好晤好 ?[/quote]

ok !  :em11:[/quote]

我都ok !  重有無人join ?
(全女班好不好?)[/quote]

黎打邊爐丫?  不過這幾天不可以. 因為屋企在整浴缸. 這幾天都要落樓下沖涼.
所以晚上的時間不夠用.

10時前便要急急腳沖落會所沖涼 ( 會所10時正收檔 )[/quote]

好呀! 一齊食飯丫~橫掂我都係一個人咋嘛! :mrgreen:
jessica 你個浴缸有事呀?定係換個正野呀?
[/quote]

個浴缸則邊D 膠LUCK 出黎. 叫管理處幫我地再整過. 昨天佢已經摌晒D 膠. 噴過油. 等多三天 再整返D膠就OK 啦~
===

[quote:e9389decea="vivian"]"十下十下'好呀!
I like 肥牛 芝士腸 尤魚 生腸 白菜餃 塘蒿 yammy yammy   
邊個揀日子?
邊個屋企好?[/quote]

晤係Jessica屋企咩 ?  :!:

個浴缸則邊D 膠LUCK 出黎. 叫管理處幫我地再整過. 昨天佢已經摌晒D 膠. 噴過油. 等多三天 再整返D膠就OK 啦~

jessica
其實我都幾驚浴缸邊d膠滲水次次沖完涼都要望下... :roll:
佢d膠同人地其他屋苑果d唔同既...

其實我都幾驚浴缸邊d膠滲水次次沖完涼都要望下...  

管理處會幫你整過 咁好死 ! 佢地晤係成日話晤關佢地事 !

[quote:4c96012f06="OON"]
其實我都幾驚浴缸邊d膠滲水次次沖完涼都要望下...  

管理處會幫你整過 咁好死 ! 佢地晤係成日話晤關佢地事 ![/quote]

有保養架ma.唔關佢事 唔通關我事呀.
呢d 野 我唔會比錢整架 用左一年唔夠luck 膠 肯定係佢地問題啦~ 一定要佢整.

pooh. 態度強硬D. 理直氣壯D. 係佢既問題 無得賴既~

and than what about next week  SAT. 來我家吧!
===