藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

南丫島遊船河 [複製鏈接]

[quote:ebdbd6cc2a="Robert"]有冇人知 o係遮打花園斜對面既和記大廈裏面有冇百佳呀?我要搵 o的義工同埋我一齊去買飲品,七點前可以到既鄰居邊個可以幫手? [/quote]

到定倒呀 :
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:502582113d="wychan"][quote:502582113d="Robert"]有冇人知 o係遮打花園斜對面既和記大廈裏面有冇百佳呀?我要搵 o的義工同埋我一齊去買飲品,七點前可以到既鄰居邊個可以幫手? [/quote]

到定倒呀 :[/quote]
這是口語化的形容詞,願君不需認真! 8)
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

陳君,你為什麼還不出外用膳呢?是否想相約本人噢?

Check 過百佳同埋惠康既網頁,原來最近係惠康︰
惠康 ~ 香港中環干諾道中8號交易廣場3號2樓
百佳 ~ 中環德輔道中 77 號 恒生大廈G 7 地下

有冇人知有冇第三個選擇?

Robert

I can help you after 6:00 pm just call me up.

[quote:56207eba1a="LamHidi"]Robert

I can help you after 6:00 pm just call me up. [/quote]
Sure thank you!

[quote:370916c32a="Robert"]Check 過百佳同埋惠康既網頁,原來最近係惠康︰

有冇人知有冇第三個選擇?[/quote]

秘書...你唔記得我呢中環地頭蟲喇咩...你老婆大人都係中環人嚟架噃...

照地理環境都應該係exchange square forum上面嗰間惠康...即係你講嗰第一間...我六點三倒都應該走得...

咁你哋係咪唔諗住响南丫島食海鮮架喇...如果食既話我試吓揾個朋友仔朋友幫手訂枱...睇吓有冇得免加一呀荼芥呀咁...我同佢同啲friend食嗰次都有折呀咁...好似佢老豆識嗰間唔知啲咩阿姐...

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

皇后碼頭唔係大會堂咩?

點解去Excharge Square既? 
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:54073b8a74="dick&queenie"][quote:54073b8a74="Robert"]Check 過百佳同埋惠康既網頁,原來最近係惠康︰

有冇人知有冇第三個選擇?[/quote]

秘書...你唔記得我呢中環地頭蟲喇咩...你老婆大人都係中環人架...

照地理環境都應該係exchange square forum上面間惠康...即係你講第一間...我六點三倒都應該走得...

咁你係咪唔諗住南丫島食海鮮架喇...如果食既話我要zM朋友幫手訂...睇有冇得免加一呀荼芥呀咁...

q. [/quote]

來回船程差唔多要成個半鐘架喎,咁咪得番唔夠兩個鐘上岸同埋行去食海鮮,佢地又冇得釣夜魚;食海鮮既話每人要夾幾多錢呀?

[quote:2ae22bb852="grassman"]皇后碼頭唔係大會堂咩?

點解去Excharge Square既? [/quote]

講緊買飲品喎!皇后碼頭o個邊冇平既飲品賣丫馬?