藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

燈座自己碎裂... [複製鏈接]

[quote:1d4f38b154="Jeffrey & Shirley"]昨晚深夜,終於都等吾切親自動手,係無乜人理我o既情況下換左個新燈咀。 ops: (老婆掛住睇電視。 :em06: )
[/quote]

你叫好好架喇
起碼出事有人幫你打 999 唔會死左都無人知 ...

我要自己一個人整 四下無人
跌親 or 電死左都無人知 ..   :nowords:
因為有舊ice 要去睇軟硬 + 早一日就懶惰叫都唔到
結果我無人支援唯有自己上  :nowords:

sin dan  喇 :nowords:

[quote:9eb629e700="saga"]
你叫好好架喇
起碼出事有人幫你打 999 唔會死左都無人知 ...

我要自己一個人整 四下無人
跌親 or 電死左都無人知 ..   :nowords:
因為有舊ice 要去睇軟硬 + 早一日就懶惰叫都唔到
結果我無人支援唯有自己上  :nowords:

sin dan  喇 :nowords:[/quote]

你買倒燈咀 o拿!唔出聲,做嘜唔叫我過黎幫手呀? :x
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:5295fc1ba1="Robert"]

你買倒燈咀 o拿!唔出聲,做嘜唔叫我過黎幫手呀? :x[/quote]

買到兩個
積肥又幫我買到四個方形既

十一十二點叫你過來 standby 假若 touch wood幫下手打 999 實在太大材小用喇  
所以唔敢麻煩你 但點都好 thx Robert  :cry:

我只係需要一個人係度涼下冷氣睇下電視 唔使理我 必要時 識得打電話求救而已  :cry:
咁都搵唔到 我要返屋企坐係個整返好既廚房燈下沉思 反省下  :

[quote:6730a7f152="saga"][quote:6730a7f152="Robert"]

你買倒燈咀 o拿!唔出聲,做嘜唔叫我過黎幫手呀? :x[/quote]

買到兩個
積肥又幫我買到四個方形既

十一十二點叫你過來 standby 假若 touch wood幫下手打 999 實在太大材小用喇  
所以唔敢麻煩你 但點都好 thx Robert  :cry:

我只係需要一個人係度涼下冷氣睇下電視 唔使理我 必要時 識得打電話求救而已  :cry:
咁都搵唔到 我要返屋企坐係個整返好既廚房燈下沉思 反省下  :[/quote]
好抱歉吾能夠幫你添! ops:
不過下次沃手就出聲喇!攞下交剪、鑼絲批都吾洗走黎走去吖麻! :wink:

[quote:2bfab95bd4="Jeffrey & Shirley"]下交剪、鑼絲批都吾洗走黎走去麻! :wink:[/quote]

一手鑼絲批 一手手電筒 一手拎住舊野
咦...少隻手喎  :shock:
有時有多幾對手係唔错  :

[quote:0faad87836="saga"][quote:0faad87836="Jeffrey & Shirley"]下交剪、鑼絲批都吾洗走黎走去麻! :wink:[/quote]

有時有多幾對手係唔错  :[/quote]
電筒可以用口咬住,不能電話響既時候就....  :zdevil:

[quote:dcf4641159="saga"][quote:dcf4641159="Jeffrey & Shirley"]下交剪、鑼絲批都吾洗走黎走去麻! :wink:[/quote]

我有頭燈阿.....出聲嘛 :sweat:

[quote:58e6af8b28="hales"][quote:58e6af8b28="saga"][quote:58e6af8b28="Jeffrey & Shirley"]下交剪、鑼絲批都吾洗走黎走去麻! :wink:[/quote]

我有頭燈阿.....出聲嘛 :sweat:[/quote]
下次借黎探險。 :

SAGA 你在那裹買到燈咀!請PM我!
:) 藍澄是我家大家笑哈哈 : :yeah: :yeah:

[quote:cbc6d762ea="calvin&mei"]SAGA 你在那裹買到燈咀!請PM我![/quote]

PM -ed