藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

夏夜...BBQ~~~ [複製鏈接]

[quote:9a9b54f15f="R & M"][quote:9a9b54f15f="wychan"][quote:9a9b54f15f="wychan"]
都要睇下個肚係圓定尖.... 家下唔好食咁多涼野同生冷野啦...[/quote]
咁又係... 大既唔食 細既都耍食架... 細佬仔最鍾意bb蕉... 食得多 bb都可以多條蕉  :yeah:[/quote]

喂!陳生物你有經驗咩?陳太好似未生過喎!你同邊個生咖 :

[quote:9a9b54f15f="grassman"]
一條夠喇,多條就好變態喇!

[glow=red]得閑去BBQ、BB就有蕉![/glow] :mrgreen:[/quote]

弊!我仲係覺得澄澄係 BB 黎播,咁咪澄澄會多條蕉   :   :[/quote]

唉.. 你有所不知啦... 呢d男人之苦.... :em18:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

sorry
有事發生...我又去唔到喇
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:e5408403c0="Jeffrey & Shirley"]個老豆口臭,吾好禍及下一代,好喎! :[/quote]

咁又係..............澄澄 :em14: 過黎 Uncle Robert 屋企我請妳食野補番數 o下! :em21:
噫........肥仔,點解你講完之後會 o係道笑 o既? :?:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

唉~ 草人早d 送澄澄去外國讀書啦~ 呢度好危險~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:fd1e2b212d="dracula"]唉~ 草人早d 送澄澄去外國讀書啦~ 呢度好危險~[/quote]

冇錯!因為藍澄有僵屍,小心...小心...小心... 8)

須然好埶 但系......
預我二公婆+仔仔....唔該!
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

其實我...我.......我.....係...係.........有
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:d26b336a42="bikbark"]其實我...我.......我.....係...係.........有[/quote]

will you & hales go to BBQ?

[quote:c6fd43e13b="Mr. & Mrs. FireFire"]
will you & hales go to BBQ? [/quote]

hales 話做完野盡趕,因為佢唔知做到幾點喎! :poor:

[quote:cb9432cdd8="R & M"][quote:cb9432cdd8="Mr. & Mrs. FireFire"]
will you & hales go to BBQ? [/quote]

hales 話做完野盡趕,因為佢唔知做到幾點喎! :poor:[/quote]
佢同我講話想去 好明顯漠視我......塊面d暗瘡  :em01:
有咩o野可以食定打底無咁熱氣o架?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的