藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

面色蒼白 [複製鏈接]

無錯喇因為女仔o個幾日真係好好好辛苦架~~~
o個幾日咩咩豬除左返學就乜都唔做淨係匿埋o係豬欄入面典床典蓆同訓覺所有野等隻羊咩咩做哂嘩哈哈 :em12:

:em21: 我愛羊咩咩~~~
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

所以女人鍾意發脾氣係有原因嫁.... 我地係身不由己嫁.....

咁你地班男人就識趣d.... 大家就會相安無事 相親相愛刺.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

又俾到d女士們上到位lu....
男士們 拿你地d uncle 出來
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[quote:807489708f="Agnes&Henry"]所以女人鍾意發脾氣係有原因嫁.... 我地係身不由己嫁.....

咁你地班男人就識趣d.... 大家就會相安無事 相親相愛刺.....[/quote]Absolutely agree
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

係呀o個幾日咁辛苦好彩羊咩咩會乜都就哂豬豬唔係都唔知點算lu
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:4c936e01b0="咩咩豬"]係呀o個幾日咁辛苦好彩羊咩咩會乜都就哂豬豬唔係都唔知點算lu [/quote]

你地真係恩愛呀.......... 8)  8)

唔好問我點解會知 ops:

車厘子-減經痛勁過亞士匹靈
女仔每個月總有幾日特別down,又容易病,真係好煩!
解救法:
美國密根州大學研究發現,車厘子中有花青素(anthocyanin),可以降低發炎,
食20粒車厘子鎮痛功效比亞士匹靈更掂。

wicyh 估唔到你都有d研究..............

咩咩豬既契姐買左盒止M痛藥俾咩咩豬不過唔知點解會係風濕止痛藥黎既~~ :roll:

[quote:2423c491a8="咩咩豬"]咩咩豬既契姐買左盒止M痛藥俾咩咩豬不過唔知點解會係風濕止痛藥黎既~~ :roll:[/quote]

都係止痛..等於食強力 panadol