藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 - Jul 09 (星期六) 晚上8:00-10:00葵芳興芳路硬地 [複製鏈接]

[quote:0caa513da2="Stephen@RC"][quote:0caa513da2="grassman"][quote:0caa513da2="chee"]明天著邊件衫呀!!![/quote]

都係阿根廷啦!

仲有,我昨日跌親條尾龍骨,對不起,我要休戰啦! :em06:[/quote]

年紀大, 機械壞. haha  :em17:  :em17:  :em17:[/quote]

你都有呢一日! :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唉! 又落雨喇... 點解踢波先o黎落雨o既....... :poor:
Rambler Crest Soccer Club

** 我都係自己去球場 其他人唔使等我喇 球場見~ **

[quote:04f6489d74="Eddy Lam"]如果有人係RC出發 就7:35pm係小巴站等啦~

** 我都係自己去球場 其他人唔使等我喇 球場見~ **[/quote]

Eddy 即係點. go together ?

[quote:670c88c7ed="Stephen@RC"][quote:670c88c7ed="Eddy Lam"]如果有人係RC出發 就7:35pm係小巴站等啦~

** 我都係自己去球場 其他人唔使等我喇 球場見~ **[/quote]

Eddy 即係點. go together ?[/quote]

No la 我會早d去葵芳 球場見~

[quote:ac184f0be0="Eddy Lam"][quote:ac184f0be0="Stephen@RC"][quote:ac184f0be0="Eddy Lam"]如果有人係RC出發 就7:35pm係小巴站等啦~

Eddy 即係點. go together ?[/quote]

No la 我會早d去葵芳 球場見~[/quote]

ok . cu

依家好好天天公造美喎.
我今日打左四個鐘波.
已經累到要死. :dead:  有時間都黎唔到. ops:
會係屋企休息o下...
你地踢得開心d喇喎..
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Billy得閒嘅話就嚟寫篇球評。

我都會係小巴站等埋隊友一齊去。

今日又.......... :em05:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!