藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

哈哈哈.... 自從Hales 無做admin 之後 對於離題既事 我已經處理得相當寬鬆.
(無王管)

你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

呢個題目本身已經係一個笑話.

大家講下笑. 無咩所謂啦....
===

[quote:79dbe80d3f="Jess&Burns"]哈哈哈.... 自從Hales 無做admin 之後 對於離題既事 我已經處理得相當寬鬆.
(無王管)

大家講下笑. 無咩所謂啦....[/quote]

:nowords:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1c37bf2547="Jess&Burns"]哈哈哈.... 自從Hales 無做admin 之後 對於離題既事 我已經處理得相當寬鬆.
(無王管)

嘩!咁都得。 :sweat:
你其實可吾可以比 "牌" 自己傢?! :?:

[quote:8d63324267="Jeffrey & Shirley"][quote:8d63324267="Jess&Burns"]哈哈哈.... 自從Hales 無做admin 之後 對於離題既事 我已經處理得相當寬鬆.
(無王管)

嘩!咁都得。 :sweat:
你其實可吾可以比 "牌" 自己傢?! :?:[/quote]
可以..........如果唔係grassman之前就唔會有兩個牌... :em19:

[quote:1b927b1957="Jeffrey & Shirley"]你其實可吾可以比 "牌" 自己傢?! :?:[/quote]

係得o既!  我自殺過,我係過來人!

p.s. 業主大會最好遲少少開![glow=red] <---到題[/glow]
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:cd39b55de0="Jess&Burns"]你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

你講得又幾啱喎.
係一個笑話主題入面講吓笑.
冇離題.
到呀、到題呀! :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我發覺呢個topic既第一章文 內容有修改過..........
7 ) 業委會委員選舉.
8 ) 會計師選舉.

之前我記得係咁:
7 ) 重選業委會委員
8 ) 重選會計師...

[quote:b848c764f7="Billy"][quote:b848c764f7="Jess&Burns"]你地都唔知呀... 佢係幕後黑手. 佢成日話我做咩警告呢個 唔警告果個. 又得閒無事檢舉人地d 文章..(hales . 唔好話我爆你大獲呀)

你講得又幾啱喎.
係一個笑話主題入面講吓笑.
冇離題唔.
到呀、到題呀! :[/quote]
你地班友仔吖! :em20:

支持Jess & Burns !!!!!
我無離題 我跟 Jess & Burns 一樣.
:em17:

[quote:d473e4b61b="hales"]我發覺呢個topic既第一章文 內容有修改過..........
7 ) 業委會委員選舉.
8 ) 會計師選舉.

之前我記得係咁:
7 ) 重選業委會委員
8 ) 重選會計師...[/quote]我都記得係不過算把啦 佢成日都一時一樣架啦 呢頭實牙實齒咁講 一陣間又變陣架喇 我只覺得佢唔想做帶頭果個 奈何所謂支持果D一樣唔想做帶頭.......其實佢....知唔知自己想點咖呢?
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~