藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 積肥
打印 上一主題 下一主題

大家請注意 [複製鏈接]

Re: 大家請注意

[quote:8841965acf="milk"][quote:8841965acf="積肥"]今日買左個手動咆冰機,聽晚玩! :face13:[/quote]真係? :face13:

好野~有得玩,多謝晒積肥兄! :em19:[/quote]
係 Shirley 話買傢,我只係負責講”哦!好呀”同埋比錢咋! h:

[quote:bccb2179c2="積肥"]係 Shirley 話買傢,我只係負責講”哦!好呀”同埋比錢咋! h:[/quote]ic~咁就多謝晒雪梨啦! :em21:

e~下次雪梨可能會講︰

雪梨︰不如XX年XX月XX日結婚囉! ops:
積肥︰哦!好呀!
雪梨︰訂婚鑽戒我要一卡o架!   
積肥︰哦!好呀!
雪梨︰結左婚之後,你份人工就俾晒我啦! 8)
積肥︰哦!好呀!

:
(雪梨,我講o下笑咋!)
:em09:

[quote:9d227bcd14="milk"][quote:9d227bcd14="積肥"]係 Shirley 話買傢,我只係負責講”哦!好呀”同埋比錢咋! h:[/quote]ic~咁就多謝晒雪梨啦! :em21:

e~下次雪梨可能會講︰

雪梨︰不如XX年XX月XX日結婚囉! ops:
積肥︰哦!好呀!
雪梨︰訂婚鑽戒我要一卡o架!   
積肥︰哦!好呀!
雪梨︰結左婚之後,你份人工就俾晒我啦! 8)
積肥︰哦!好呀!

:
(雪梨,我講o下笑咋!)[/quote]
可能佢係間房睇緊! :

[quote:6d42de28e3="積肥"]可能佢係間房睇緊! :[/quote] :em03:
雪梨,請恕罪 :em14:
:em09: