藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

夏天番黎lu... [複製鏈接]

[quote:8a3482849b="dick&queenie"]但如果....知道你喜歡用皮鞭的話...... :em06:[/quote]我冇奇怪僻好 :em16:

你又要打 :hit: Dick
:em09:

夏天雖然熱,不過可以游水 :em04: 。但真係好熱呢!
秋天好!唔熱唔凍岩岩好,著d衫都形d! 8)

(個account唔係我架,EPson J架 我係EPson E h: )

[quote:ea1ff35124="Tomato"]喂 我真係好鍾意食雪糕....[/quote]我都好鐘意食,尤其係Dreyer's o既 Rocky Road :em04: [quote:ea1ff35124="Tomato"]唔多左最多做0下運動 (不過一定要0向有冷氣地方做.... : 係咪好嘆呢 :em12: )[/quote]妳係咪睇得大腸甘太多,當左自己係娘娘呀 :nowords:

[quote:004a566887="milk"][quote:004a566887="Tomato"]喂 我真係好鍾意食雪糕....[/quote]我都好鐘意食,尤其係Dreyer's o既 Rocky Road :em04: [quote:004a566887="Tomato"]唔多左最多做0下運動 (不過一定要0向有冷氣地方做.... : 係咪好嘆呢 :em12: )[/quote]妳係咪睇得大腸甘太多,當左自己係娘娘呀 :nowords:[/quote]

食Dreyer  :em04:   .... 有錢人喎....呵呵 :

睇番個thread ,今我諗起一首歌。
係Leon既....夏日傾情。
當年響卡拉ok成日扮黎明,用低沉聲線唱出: 8)

是你嗎? 手執鮮花的一個
你我曾在夢裡 暗中相約在這夏
承諾站在夕照後 斜陽別你漸離去
亦會不歸家 期待我嗎?

是你嗎? 能否輕輕轉身嗎?
盼你會來靜聽我的心裡面說話
每天我衷心祝禱 祈求夏季快來到
讓這麼一刻燃亮愛吧!

I Love You!
你會否聽見嗎? 你會否也像我?
秒秒等待遙遠仲夏?

I Love You!
你不敢相信嗎? 我已深愛著你!
見你一面也好 緩我念掛

是你嗎? 能哼出這首歌嗎?
你我最愛沿路唱 以歌聲替代說話
這首歌在夢裡面完全為了你而唱
讓我的聲音 陪著你吧!

I Love You!
你不敢相信嗎? 我已深愛著你!
見你一面也好 緩我念掛
你應該知道 你應該感到 誰人愛你
[stream]http://xitak.tripod.com/leonsummerlove.mid[/stream]
請開speaker
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:13b771f4ed="Tomato"]食Dreyer  :em04:   .... 有錢人喎....呵呵 :[/quote]冇$$,窮鬼兩名 :dead:  :dead: (知足常亦樂也)
我係等佢做特價先至買o架 :mrgreen:

[quote:624e2c3288="dick&queenie"][quote:624e2c3288="dracula"]話時話~ 我地個泳池幾時開番呀?[/quote]

約五月初 [/quote]
五月初幾?要擇日子傢?
:em17:  :em17:

[quote:a83cda91cd="EpSon"]夏天雖然熱,不過可以游水 :em04: 。但真係好熱呢!
秋天好!唔熱唔凍岩岩好,著d衫都形d! 8)

(個account唔係我架,EPson J架 我係EPson E h: )[/quote]

第一次見你上黎吹水.
都歡迎o下你先.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:c408f83369="milk"][quote:c408f83369="Tomato"]食Dreyer  :em04:   .... 有錢人喎....呵呵 :[/quote]冇$$,窮鬼兩名 :dead:  :dead: (知足常亦樂也)
我係等佢做特價先至買o架 :mrgreen:[/quote]

dreyer成日都特價平左好多喇....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:62077559f8="Billy"]dreyer成日都特價平左好多喇....[/quote]知呀,我有睇o架。 8)