藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 公公婆婆
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呎價創新高! [複製鏈接]

"40/F Flat B or C 有向南中環景短期內應可見 4xxx/ 呎" 我個經紀話.

見RC升都開心,但開心只因為證明當日買樓決定無錯!

無論個價點好,暫時都無諗過賣,因為全家都覺得o係度住得好舒服! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:eb857dca01="1533"]"40/F Flat B or C 有向南中環景短期內應可見 4xxx/ 呎" 我個經紀話.[/quote]

不過2座4x/F A單位放盤都喺230萬呀..美聯黎姓經紀.  我想個個經紀都話個市會點好點好 短期可以升多少希望個客早啲買做多單生意  ..個景看倒全個中環不過貨櫃碼頭都好燥..是嗎?

我唔覺太嘈 住慣市區 比長沙灣三寶好

[quote:a8f2c61ed2="1533"]我唔覺太嘈 住慣市區 比長沙灣三寶好[/quote]

不是很嘈 是有啲碼頭機器聲和酒店部風機聲. 反而低層就沒有. 超高層风景就好正........

[quote:b200c3c9ff="Billy"][quote:b200c3c9ff="OON"]近日便有一對年輕夫婦以194萬元購入2座高層F室,單位面積683呎,平均呎價2840元,為市場價。[/quote]

唔知係咪eric_818個friend呢. :?:
如果係就幫我恭喜o下佢先.... [/quote]

不是.
他說太貴了
買唔起. :em18:

[quote:93a510a9a5="eric_818"][quote:93a510a9a5="Billy"][quote:93a510a9a5="OON"]近日便有一對年輕夫婦以194萬元購入2座高層F室,單位面積683呎,平均呎價2840元,為市場價。[/quote]

唔知係咪eric_818個friend呢. :?:
如果係就幫我恭喜o下佢先.... [/quote]

不是.
他說太貴了
買唔起. :em18:[/quote]

現在200萬做9成半按揭 月供8千+8百管理費 + 4百地租.....好貴......

[quote:615b37be36="vivian"]攪到心肉肉
把心一橫
入天水圍住($3000全包)[/quote]

靚女 天水圍邊道有三仟全包呀!  唔係嘛....我都打算.......

+狐山莊
$3000全包
原居民2004~2013

[quote:8b454d9aeb="vivian"]+狐山莊
$3000全包[/quote]

嘉湖 五百幾呎都要四仟左右 除非兆X苑啲居屋.....

不過我都喺想吓之嘛....想完 L u....出街飲茶...