藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭職... [複製鏈接]

但我諗諗吓都係要入〔男仕權益關注組〕做卧底至有用... :em12:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:4319741edb="dick&queenie"]但我諗諗吓都係要入〔男仕權益關注組〕做卧底至有用... :em12:

q.[/quote]

..........無間道  :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

電影橋段..........
XXX VS XXX
最後.............

[quote:5a17bb624b="leemoksau"]queenie 有時洒o下花槍係情趣o黎o既﹐唔好咁介懷啦。只要記住......
八十歲之前唔好俾飽飯佢食。[/quote]

因住未到八十歲之前已經餓死佢!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:62c3a3ea03="grassman"][quote:62c3a3ea03="leemoksau"]queenie 有時洒o下花槍係情趣o黎o既﹐唔好咁介懷啦。只要記住......
八十歲之前唔好俾飽飯佢食。[/quote]

因住未到八十歲之前已經餓死佢![/quote]
所以話 "唔好俾飽飯佢食" 而唔係 "唔好俾飯佢食".
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

Dracula .

嘆人生常下雨
雲遠去露晴天

可唔可以解黎聽下?
===

我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....

今日要早閃 後會有期~ 請呀~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4fb43cb93a="dracula"]我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....[/quote]
我已經買o左凶滅你律師口.  :em12:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:42948c6cdf="leemoksau"][quote:42948c6cdf="dracula"]我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....[/quote]我已經買o左凶滅你律師口.  :em12:[/quote]
做得好 :em11: 一定要做得乾乾淨淨喎 :em09:

[quote:50b63fd4df="leemoksau"][quote:50b63fd4df="dracula"]我已經出o左律師信告妳個 "女仕大哂團體" 以不人道對待男朋友/老公.....[/quote]
我已經買o左凶滅你律師口.  :em12:[/quote]

你殺得一個律師但呢個世界重有千千萬萬個律師.
:em13:  :em13: