藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

做乜咁夜仲唔訓?? [複製鏈接]

砵蘭街.
近雅蘭後面.
===

9:30-11:00pm山東街麥當勞 11:00pm後在新填地街山東街口

都咁夜 lor~ 仲唔訓??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:63b6a656ac="dracula"]都咁夜 lor~ 仲唔訓??[/quote]
未呀............... :mrgreen:

[quote:9e9f50707e="kyu"]9:30-11:00pm山東街麥當勞 11:00pm後在新填地街山東街口
[/quote]

kyu ; 是否點到點 ?? 即係"rc"門口或是蛇仔路口 ??

[quote:094f480be3="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:094f480be3="dracula"]都咁夜 lor~ 仲唔訓??[/quote]
未呀............... :mrgreen:[/quote]

係咪因為無火太係度 寂寞呢?~~火太幾時返呀?
===

火火....近來心事重重咁....
冇事丫麻?
要唔要搵日上andy度,分享下心底話語
我最多Stand By定幾包維記比你
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:b11d8736ed="dick&queenie"]火火....近來心事重重咁....
冇事丫麻?
我最多Stand By定幾包維記比你[/quote]

係羅.. 見你最近都唔多妥... weekend 要上來啤啤佢
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:83b9ea32f1="wychan"][quote:83b9ea32f1="dick&queenie"]火火....近來心事重重咁....
冇事丫麻?
我最多Stand By定幾包維記比你[/quote]

係羅.. 見你最近都唔多妥... weekend 要上來啤啤佢[/quote]
係囉﹐琴日行山o個陣都無乜出聲......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

你地都覺得呀?
琴晚見你心事重重咁0既?
睇黎火太係你心目中都幾重要 唔好咁啦 小別勝新婚呀......