藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dragon
打印 上一主題 下一主題

房間有螞蟻.蟑螂?(小貼士).....轉貼 [複製鏈接]

咁有無人知係邊到有得買 !
我相信個晚同一個兇手黎...
JANICE :em11:

你試o下 PM candidfoto.
佢部車加左.

sorry candidfoto 寫左你出黎. :em14:

thks billy
佢晤怪你的 "求人一命膀在七級浮途"
JANICE :em11:

不如養隻貓~
===

[quote:72c0181afd="Jess&Burns"]不如養隻貓~[/quote]

好主意 叻女. :em11:

已經攪掂左了... :em19:  :em19:
全屋地毯式搜查過無發現 相信係從外面爬入黎的...已經叫管理處D人佢地話會勤D清理垃圾..聽住先..不過;阿POON都投訴左管理處 群眾就是力量真係好有用.. :em11:  :em11:

仲有希望 D 鄰居唔好將 D "液體" 放入垃圾桶 倒垃圾 D 嬸嬸唔知道拖穿個袋就會一地都係 做死佢地.....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b719dfa5f3="dracula"]仲有希望 D 鄰居唔好將 D "液體" 放入垃圾桶 倒垃圾 D 嬸嬸唔知道拖穿個袋就會一地都係 做死佢地.....[/quote]

係呀.. 果d "液體" 正是發臭根源.
而且極易引來蟲蟲及mouse.
===

我個層已經張貼左叫d人自律將垃圾放進桶內...情況比之前好左小小 希望將來再有改善啦..此終都想自己地方"幹凈"d !

[quote:b790d0d1ec="BLUE"]已經攪掂左了... :em19:  :em19:
全屋地毯式搜查過無發現 相信係從外面爬入黎的...已經叫管理處D人佢地話會勤D清理垃圾..聽住先..不過;阿POON都投訴左管理處 群眾就是力量真係好有用.. :em11:  :em11:[/quote]

緊係啦 ! 群眾就是力量 :em11: