藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

泳池開幕 [複製鏈接]

其實晚上泳池關閘後唔游得水時候比人向池邊晚飯後散下步都唔錯呀!有d feel 嫁! :em04:

[quote:34c76d0723="青衣居民"]其實晚上泳池關閘後唔游得水時候比人向池邊晚飯後散下步都唔錯呀!有d feel 嫁! :em04:[/quote]

又兩睇....要搵條友昅住你,都係成本。點知會唔會有人,覺得太有 feel,
情不自禁,除哂衫褲,跳落水抱抱。...
所以針冇兩頭利。

不過凡事不應睇開頭,開放時間也許小試牛刀。之後run熟左,可能會變都唔定。
永遠愛著您 :em21: [/code]

情不自禁,除哂衫褲,跳落水抱抱。...

哈!!你好鬼馬喎咁都唸到!!! :em12:  :em12:

的確現階段好多事都好新試行中要try下work唔work聽下feedback我相信日後會有改善! 好似88F小巴 6pm-8pm 已不停其他站e 個係一個好例子.希望各位努力!!

[quote:e953493816="dick&queenie"][quote:e953493816="青衣居民"]其實晚上泳池關閘後唔游得水時候比人向池邊晚飯後散下步都唔錯呀!有d feel 嫁! :em04:[/quote]

又兩睇....要搵條友昅住你,都係成本。點知會唔會有人,覺得太有 feel,
情不自禁,除哂衫褲,跳落水抱抱。...所以針冇兩頭利。

不過凡事不應睇開頭,開放時間也許小試牛刀。之後run熟左,可能會變都唔定。[/quote]

之後係唔係好似你地兩個咁... 係度 "嘻嘻" 同 "哈哈" :em12:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:b0cc273bda="wychan"][quote:b0cc273bda="dick&queenie"][quote:b0cc273bda="青衣居民"]其實晚上泳池關閘後唔游得水時候比人向池邊晚飯後散下步都唔錯呀!有d feel 嫁! :em04:[/quote]

情不自禁,除哂衫褲,跳落水抱抱。...所以針冇兩頭利。

不過凡事不應睇開頭,開放時間也許小試牛刀。之後run熟左,可能會變都唔定。[/quote]

之後係唔係好似你地兩個咁... 係度 "嘻嘻" 同 "哈哈" :em12:[/quote]

陳生!!接我一招.....猴子偷桃 :em20:
永遠愛著您 :em21: [/code]

唉~~~
開放時間又唔掂 入場費又唔掂 話時話呢條所謂全港最長既二百米水池係要黎游水定養魚?

佢如果開6:30am 我都唔介意俾guest同等價錢既入場費去游半個零鐘 至少個心都舒服d。

唔知其他會所設施係咪全部都係朝7晚6?? :em10:  :em10:  :em10:  (我諗除左空中花園 :shock: )
2座A - original \"M&J\"