藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: coco110
打印 上一主題 下一主題

我屋企個廁所仲係好臭....... =( [複製鏈接]

但係blue至今未俾電話我喎.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

而且我都唔知點contact你. 敲你門?

莫愁兄台

不 好 意 思! 這麼遲先答你.
我 星期五 (可能) 六 (一定) 日 到 RC 你 在 嗎 ?? 如 在  何時呢 ?? :mrgreen:

BLUE妹﹐我星期五就飛了喎﹐預計22號先至返。不過你可以搵KYU﹐佢應該可以幫到你。

莫愁兄

你 去 玩 吧 ! 不 用 擔 心我......其 實我念清楚不知 " 水" 是不是細.

謝 謝 你 的 好 意!

唔係去玩﹐去做o野.   :em06:  
I will miss RC very much.  :em01:  :em01:  :em01:

[quote:9ade25d020="leemoksau"]唔係去玩﹐去做o野.   :em06:  
I will miss RC very much.  :em01:  :em01:  :em01:[/quote]

嘩 ! 去兩星期 !去邊樹做o野 未當旅行o羅 !  
:em18:   :em18:

大部份時間留係上海﹐有時去重慶﹐間中去蘇州/杭州/無鍚﹐遲D要去埋北京/沈陽/大連/哈爾濱。
而家年紀大o左﹐冇出差當旅行果仲FEEL了。而且自從入伙RC之後﹐就唔想離開。唔知哩D係唔係叫就“玩物喪志”呢﹖

而且自從入伙RC之後﹐就唔想離開。

间屋啱 feel `law'. Come back & call us to arrange  wine tasting at KYU's Lounge.

[quote:20b7f0f164="Hello Kitty"]
而且自從入伙RC之後﹐就唔想離開。

间屋啱 feel `law'. Come back & call us to arrange  wine tasting at KYU's Lounge.[/quote]
Thank you. :em21: