藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

荃灣爵悅庭 [複製鏈接]

當年rc廣告咪仲正~ :em11: 唔係我地又點會比佢吸引去買現在越住越舒服!?   
藍澄藍澄我愛你

禽日八卦去左新都會睇示範單位
發現天下烏鴉果然一樣黑 一味講包裝.

我住左荃灣區廿幾年 呢區咩環境我不知幾清楚啦
但係個經紀猛話個海景點好點好(唔該 同藍澄仲差好遠~~)
又話d間格點實用點實用(超畸怪 要經過"整個"廚房先入到屋!)
又話d交通點便利點便利(同荃灣站離得勁遠 都可以講到好似響旁邊咁).

聲稱會升喎 聲稱國內外商家會租來公幹住喎 夠敢死!
雖然當年買藍澄唔係考慮得好仔細 但係越睇越覺得藍澄好呀!
Home: http://www.celialee.net

[quote:cd076d94b1="小豬^m^"]禽日八卦去左新都會睇示範單位
發現天下烏鴉果然一樣黑 一味講包裝.

我住左荃灣區廿幾年 呢區咩環境我不知幾清楚啦
但係個經紀猛話個海景點好點好(唔該 同藍澄仲差好遠~~)
又話d間格點實用點實用(超畸怪 要經過"整個"廚房先入到屋!)
又話d交通點便利點便利(同荃灣站離得勁遠 都可以講到好似響旁邊咁).

聲稱會升喎 聲稱國內外商家會租來公幹住喎 夠敢死!
雖然當年買藍澄唔係考慮得好仔細 但係越睇越覺得藍澄好呀![/quote]剩係計環境和價錢都比佢抵啦~
藍澄藍澄我愛你

爵悅庭會所:

內外游池加埋都係得45米(25米+20米),同RC個200米游池比,似浴缸多D!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b14a048d31="grassman"]內外游池加埋都係得45米(25米+20米),同RC個200米游池比,似浴缸多D![/quote]
.....籃球場仲大過泳池....... :shock: .....好迫...

[quote:4ad030e18e="Crystal"]當年rc廣告咪仲正~ :em11: 唔係我地又點會比佢吸引去買現在越住越舒服!?   [/quote]

我無睇過個廣告; 晤知你有無留低..可晤可以比我睇 ???

[quote:94217f93a3="R & M"][quote:94217f93a3="Jess&Burns"]當我第一次看見爵悅庭個廣告.覺得... 好耐無聽到譚炳文把聲 再次聽到 有d 親切感.但係見到果幾個中坑個樣 無d 貴氣 同譚炳文把聲都唔夾既.  :em05:[/quote]

:em09:

唔好意思,我真係覺得幾好笑![/quote]

傻啦~有咩好唔好意思. 得啖笑.
===

[quote:fd44b5092f="Crystal"]當年rc廣告咪仲正~ :em11: 唔係我地又點會比佢吸引去買現在越住越舒服!?   [/quote]

[quote:fd44b5092f="OON"]我無睇過個廣告; 晤知你有無留低..可晤可以比我睇 ???
[/quote]

我都想睇 ?? 當時都晤知有"RC"LEE個盤 !

我都係經紀話比我聽先知有"RC"這個地方 !
佢地話 平 ; 靚 ; 正 ! 出面買晤到 !