藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

和黄回應預告 [複製鏈接]

估唔到我同個義工派了三十多份選民登記表格同埋派黃光武咭片會有咁既誤會!我是很不想在這裏'賣廣告'但我那天ot是為了在6月29日前把握最後機會請即將搬入rc的居民更改選民登記地址以及七一想坐車一起去維園的可以跟我訂位。

臨近立法會選舉我們只會請各位支持達。

周日播的那段聲帶內容如下稿是我寫的信不信由您:

各位藍澄灣既居民您地好!我係民主黨副主席李永達同埋區議員黃光武。
如果您對區內既交通、住屋或社區有任何意見或者投訴歡迎埋0黎我地既街頭服務站同我地反映您既意見。您亦都可以致電2436 9809 24369809同區議員黃光武或者我地既職員Becky聯絡。我李永達同黃光武衷心多謝大家!

:shock:

thank you very much...
I\'m T2C...

[quote:0c39520cfe="lbkoala"]估唔到我同個義工派了三十多份選民登記表格同埋派黃光武咭片會有咁既誤會!我是很不想在這裏'賣廣告'但我那天ot是為了在6月29日前把握最後機會請即將搬入rc的居民更改選民登記地址以及七一想坐車一起去維園的可以跟我訂位。

臨近立法會選舉我們只會請各位支持達。

周日播的那段聲帶內容如下稿是我寫的信不信由您:

各位藍澄灣既居民您地好!我係民主黨副主席李永達同埋區議員黃光武。
如果您對區內既交通、住屋或社區有任何意見或者投訴歡迎埋0黎我地既街頭服務站同我地反映您既意見。您亦都可以致電2436 9809 24369809同區議員黃光武或者我地既職員Becky聯絡。我李永達同黃光武衷心多謝大家![/quote]

請~~不要介意,亦都多謝妳的熱誠。
小弟都係一個民主人,自少支持李柱銘。
八九年因為六四,而八號風球同老豆去維園示威。.......
字裡行間,有任何失禮,多多包含.... :em14:  :em14:
永遠愛著您 :em21: [/code]

和黃書面回應:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=44535#44535

對不起ar~dick&queenie...我還很naive反應太大...
聽到您這番話不枉我們在那兒餵蚊~