藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Purky
打印 上一主題 下一主題

Mr. wychan 請進~~~其他業主也請留意~~~ [複製鏈接]

[quote:3badd72333="dick&queenie"]不如索性,
組織一個業主會。
主席:火火
常任理事:我是誰
申訴專員:wychan
打手:積肥(佢真係好大力 :em12: )[/quote]

咁秘書則非 dick&queenie莫屬了.... 文人呀嗎.... 係喎好耐冇見你的長篇小說了....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:680a66e0a5="dick&queenie"]不如索性,
組織一個業主會。
主席:火火
常任理事:我是誰
申訴專員:wychan
打手:積肥(佢真係好大力 :em12: )[/quote]
我不如做娛樂部主管......好冇........ :mrgreen:

[quote:dd5da7971b="我是誰"]各位街坊有冇興趣本星期六大家一齊傾?可能係下午個言討會 又或者係晚飯

本人的言討會 (五月二十九日)
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=2954

Patrick & Cherry 5月29日晚宴
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=2947[/quote]

SORRY 我明天要去ikea掃貨,下午不能出席,不如一起食晚飯好嗎??? 你們開完大會後可再集合晚飯人數(我是誰可否安排一下?),大約6:00pm好嗎? 知我電話的可以call 我同fanstar

thank you
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)