藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

8月9日既gathering [複製鏈接]

[quote:c51e404d2a="wychan"][quote:c51e404d2a="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:c51e404d2a="bikbark"][quote:c51e404d2a="wychan"]我問了理工大學『群英閣』,9/8有自助壎i以包場。最多容納220人,其次140人,再細d可以80人。如果包場可以set咪同一般器材。每位約$98。

地點:理大『李嘉城』樓15/F。電話:27664968。時間:6:00-10:30/11:00

有興趣要預先報名,盡快決定。否則很難包場,因為一星期前BOOKING常滿。[/quote]
好喎 又抵食又有得包場 我覺得真係威喎 (某廣告經典對白)
:em11:  :em11: 贊成  :em11:  :em11:[/quote]
其實到而家有幾多人去..... :?:[/quote]

我們現在有75會員,如果有一半會去,而他又同吤t一半去,大約有75-80人啦.
不過要有真正的統計才知,我唔MIND做統籌。不如我們FORM一個COMMITTEE先開個計畫一下.然後問HALES羅晒D E-MAIL ADDRESS SEND比所有人?[/quote]
呢個提議唔錯...
wychan 你係唔係開緊工架 :em05:  小心俾老細見到你玩電腦  :roll:

[quote:be30ca2c95="wychan"]
我們現在有75會員,如果有一半會去,而他又同吤t一半去,大約有75-80人啦.
不過要有真正的統計才知,我唔MIND做統籌。不如我們FORM一個COMMITTEE先開個計畫一下.然後問HALES羅晒D E-MAIL ADDRESS SEND比所有人?[/quote]
我係飲食版o既”救生員” 有責任將呢次聚會搞得比較有聲有色一d
我可以負責約人 book場地等等大小事項……
wychan兄 你唔介意我o地一齊做搞手嗎?!
但係Poly校友會唔會有折頭?

冇問題,非常樂意。我們先決定地點及時間,然後再做一張報名表。折扣就要再問問啦。

諗諗下可以加D小玩意如拍一些VIDEO當日播放,做D專題討論等,等大家有一個難忘的晚上。 :em12:

[quote:943d7f993c="wychan"]冇問題,非常樂意。我們先決定地點及時間,然後再做一張報名表。折扣就要再問問啦。

諗諗下可以加D小玩意如拍一些VIDEO當日播放,做D專題討論等,等大家有一個難忘的晚上。 :em12:[/quote]
我諗o左啦 可以玩RC問答大賽

[quote:8eff8a8369="bikbark"][quote:8eff8a8369="wychan"]冇問題,非常樂意。我們先決定地點及時間,然後再做一張報名表。折扣就要再問問啦。

諗諗下可以加D小玩意如拍一些VIDEO當日播放,做D專題討論等,等大家有一個難忘的晚上。 :em12:[/quote]
我諗o左啦 可以玩RC問答大賽[/quote]
咁有冇獎品.. :em04:

[quote:11f86a53a4="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:11f86a53a4="bikbark"]
咁有冇獎品.. :em04:[/quote]
有呀 RC手機繩 係咪好正先?! :em04:

[quote:e55efbc261="bikbark"][quote:e55efbc261="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:e55efbc261="bikbark"]
有呀 RC手機繩 係咪好正先?! :em04:[/quote]

係喎,如果各位兄弟去開睇樓就羅多幾條RC手機繩,第時可以做禮物 :>

[quote:af96b2cb5c="wychan"][quote:af96b2cb5c="bikbark"][quote:af96b2cb5c="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:af96b2cb5c="bikbark"]
有呀 RC手機繩 係咪好正先?! :em04:[/quote]

係喎,如果各位兄弟去開睇樓就羅多幾條RC手機繩,第時可以做禮物 :>[/quote]
呀~~~真係RC手機繩做禮物. :

我已經有喇喎,唔好掛 :em01:

[quote:9988308597="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:9988308597="wychan"][quote:9988308597="bikbark"][quote:9988308597="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:9988308597="bikbark"]

係喎,如果各位兄弟去開睇樓就羅多幾條RC手機繩,第時可以做禮物 :>[/quote]
呀~~~真係RC手機繩做禮物. :[/quote]

Mr. & Mrs. FireFire 不如你JOIN埋我地一起做今之活動OC?