藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

70人的聚會... [複製鏈接]

大家好呀好開心琴日可以同幾位街坊見面雖然我好耐無上黎呢度同大家傾計(因為太多功課加上要實習對唔住呀 :wink: )不過見番你地真係好開心~~
多謝hales同bikbark借間屋屋俾豬豬豬爸爸豬媽媽同羊咩咩睇希望大家第時一齊搬左去RC之後可以多D 見面啦 :em11:

p.s. 豬爸爸和豬媽媽請我同大家講佢地好開心可以識到你地佢地話第時有咩活動記得叫埋佢地喎(especially唱k佢地會爭咪架) :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

真是一個愉快的晚上啊!
多謝各位! (特別係火生同火太o既慷慨大方!!)

雖然樓宇質素真的不太好 :twisted: ,但可以有一大班o甘友好鄰居,實在難得!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

有得飲 下次一定期待出席

我地都係趕唔切....無黎到....不過我昨天走既時候 見到一大班人都0岩0岩走呀! 唔知係咪你地呢? 時間係差唔多6點半左右啦! 真係好想下次有機會join你地既聚會呀...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我下次都要同埋老婆黎亞~~~~
見你地今開心~~~~
ok???

我都有同感. 好鄰居. 好難得.

[quote:7bc2e2d707="咩咩豬"]大家好呀好開心琴日可以同幾位街坊見面雖然我好耐無上黎呢度同大家傾計(因為太多功課加上要實習對唔住呀 :wink: )不過見番你地真係好開心~~
多謝hales同bikbark借間屋屋俾豬豬豬爸爸豬媽媽同羊咩咩睇希望大家第時一齊搬左去RC之後可以多D 見面啦 :em11:

p.s. 豬爸爸和豬媽媽請我同大家講佢地好開心可以識到你地佢地話第時有咩活動記得叫埋佢地喎(especially唱k佢地會爭咪架) :em12:[/quote]
豬uncle 豬auntie 咩咩豬同羊咩咩 all of you are welcome!
因為琴日第一日收樓 比較混亂同埋烏糟 希望無嚇親上過o黎參觀o既街坊啦.
PS 豬uncle 豬auntie 第日多d一齊出黎玩丫! :em19:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

辛苦哂 各位

真係一個好warm聚會 大家都好nice 有機會再同大家聚聚..

特別多謝火生火太 帶我地site visit 你地真係好好人呀...

/pighome

I am so sorry to leave early!!!  I think last night is a wonderful night!!  All of you have a good dinner??
:detective :detective :detective

你地真係好開心咁woh見到你地有咁好o既鄰居關係我都好開心呀因為我係到住左好耐都唔識我d鄰居呀!希望有機會都可以參加你地o既聚會啦