藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cliff
打印 上一主題 下一主題

有線電視 - 樓盤傳真 (藍澄編) [複製鏈接]

下集到星濤灣我個friend買預告話有嚴重漏水情況仲不知來源zw佢咪仲擔心? :|
藍澄藍澄我愛你

好彩佢講既defect我個單位都冇...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

大家都唔使咁勞氣~ 佢都係依書直說姐. 佢只係話有70分貝. 而一般人就要40分貝先可以訓覺...咁你地可能真係可以70分貝都訓到呢~~~無問題架~而且你地買時都已經知會比較嘈架啦~ 唔通佢唔講 咁你地又唔嘈啦咩?
:!: 而佢都有話內園境的單位好靜丫. 只有40-45分貝. 真係好靜喎.

其實都唔可以expect 咁多 因為呢個節目唔係賣廣告~

唔知借比佢拍0個位業主 係唔係我地0既一份子呢???
如果唔係 佢一定要加入啦!! 比人講到好似乜都唔知0禁!
又唔知近貨櫃碼頭 又唔知交通 (呢d問題我地都有討論過0麻!!)

[quote:a816e4644e="Dennis & Candy"]設計師 need to have design different than the developer's book...
So must have "Special" design :shock:[/quote]

個設計師話房門對住飯廳有d尷尬 有幾尷尬呀??
映灣園廁所對住飯廳同客廳默仲尷尬 :em05:

個設計師都有點亂來的,邊有人將個電視機放在窗台位呀。不如直頭封左隻窗佢啦咁。

[quote:3c47728c36="saml"]個設計師都有點亂來的,邊有人將個電視機放在窗台位呀。不如直頭封左隻窗佢啦咁。[/quote]

2房 單位設計比 2個人住~ 鬼都識啦~ 仲要又拆牆改房門 一 d 都唔合乎經濟效益 直頭搵o黎攪~
見過鬼就唔怕黑啦~

算啦!如果唔係佢又好似示範單位的話就唔要佢上鏡啦!佢就梗係懶有自己設計風格!

:em20: 豈有此理............. :em20:

如果有人用這種設計 我想看一看 付入場費都可以!
至於噪音 不如去酒店那邊售樓處自己聽 那邊沒有阻擋 應該是最嘈的了
現在是現樓 不用靠估 也不用道聽途說用自己的耳朵 感受