藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

我都想同大家去BBQ呀,可唔可以而家至報名呢,因為手上工作好忙,怕報左名又去唔到,所以遲了...唔好意思呀!!
請預我地兩位

[quote:509ce8b439="FD"]我都想同大家去BBQ呀,可唔可以而家至報名呢,因為手上工作好忙,怕報左名又去唔到,所以遲了...唔好意思呀!!
請預我地兩位 [/quote]
welcome welcome!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f64fb4529a="FD"]我都想同大家去BBQ呀,可唔可以而家至報名呢,因為手上工作好忙,怕報左名又去唔到,所以遲了...唔好意思呀!!
請預我地兩位 [/quote]

當然可以啦 多d人玩開心d  
你 pm hale 報名啦 ~~~~

我都收到喇 ~

when you will start ..coz we need after 8:30p.m.leave tsing yi  :cry:
so...we don't know.is it too late ar...>~~

有收到既已經send左 新加想來既都send左了~~
thxthx~

唔好意思我公司近排都好忙呀而家先可以決定到報名參加BBQ呀你o地受唔受我玩呀 :?: 如果可以o既話請預我兩位不過我要遲些先到.....
Thanks..

[quote:7891ab1efe="Ah Ho"]唔好意思我公司近排都好忙呀而家先可以決定到報名參加BBQ呀你o地受唔受我玩呀 :?: 如果可以o既話請預我兩位不過我要遲些先到.....
Thanks.. [/quote]
Wellcome ..... Ah Ho to join our BBQ you can PM to hales.....      

Wychan & hales

Thank you 晒......我收到你o地PM了但我怕一樣野.BBQ完o個到有冇車拾返出去架? :?: 如果冇車o個度有排行呀 :em01: .

目前有25個人去....
唔知有幾多個會渣車去@@??

12點正之前有299 是由西貢開出回到沙田
12點之後好似有架 1S 小巴由西貢市彩虹公共交通交匯處

不過如果好夜先走又真係幾麻煩....=.=
不過你地打唔打算會玩到咁夜??
定係只有一部份人會夜走?
>"<

明天有誰會查車?

1.wychan
2.hales
3.
4.
5.