藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wicyh
打印 上一主題 下一主題

不如我地一人一信 [複製鏈接]

[quote:fddd11e43c="dick&queenie"]saga.....萬歲~~~~
\\(^o^)\\(^o^)        (^o^)//(^o^)//[/quote]

呢度只可以向 hales 講萬歲 >o<
我呢個小小版主 千萬唔可以鋒頭遜L?XDDDD

~煩呀

(刪去一不雅用字 等你求婚更易成?^^)

[quote:353c86ef93="saga"][quote:353c86ef93="dick&queenie"]saga.....萬歲~~~~
\\(^o^)\\(^o^)        (^o^)//(^o^)//[/quote]

呢度只可以向 hales 講萬歲 >o<
我呢個小小版主 千萬唔可以鋒頭遜L?XDDDD[/quote]
兄弟....=.= 咪禮琱W檯好喎........=.=

呢度個個都萬歲~
一個社群係每一個人都是重要的角式......每左邊個都生存唔到咖.......嘿嘿~

[quote:af2e2bb2b0="hales"]兄弟....=.= 咪禮琱W檯好喎........=.=

呢度個個都萬歲~
一個社群係每一個人都是重要的角式......每左邊個都生存唔到咖.......嘿嘿~[/quote]

危險 ~
速逃中 ~~~  

爭取中央空調

:em13: 我們現在就要起來爭取原定之中央空調系統 因為有關系統一定要經機電署批准有的關設備安裝及建築署更改圖及結構。所花的時間很長及不一定在現有結構可實行。因此我們要在未平頂前爭取,否則反魂無術。

我不知ck補地價及2000年對此1999年的頂目有什麼影響,如果有些當律師的朋友或業主,請起來告知。

一人一信
我係隱形人  :em19:

[quote:720a294c67="wicyh"]一人一信[/quote]

第一次聚時會傾呢個問題 ~

有人話高調得滞會影響藍澄樓價 你地認為點先至好呢?
我係隱形人  :em19:

[quote:8ebe8274d4="wicyh"]有人話高調得滞會影響藍澄樓價 你地認為點先至好呢?[/quote]
有正面有負面...

簡單d講...
正面....
等外面d人知個問題...  如果解決到...  一定好.
等將要買既年青買家知道大家係好團結...  藍澄係好有活力...  d業主唔會坐以待斃.

負面...
如果解決唔到或時間太長...  會影響好深...  因大多數要吤怷J人只會記得d唔好既野
可能將事件誇大左...  我地依家只不過根據一d未係好清晰既野就去嘈...  表演得我地好驚好冇信心加上手持既資料準確性???  所以最後可能得不償失...

我既睇法係...
一方面先等d區議員同政府知道我地既存在...  同呇a帶出問題...
同時強化我地個組織...  使我地更有代表性...  先清楚各方責任及可行方案...  再強硬要求...
當然時間係好迫切... 所以我贊成快d同議員及學者交流...

講得O岩 所以我今日又派左 url 俾三個準業主