藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

[quote:d67af920f3="grassman"][quote:d67af920f3="vivian"]今朝唔見另一個姊妹 Jessica 出左 trip ?[/quote]

呢排都唔見伯爵喎,有冇佢既消息,係咪去左 阿聯猶! :?:[/quote]

頭先係葵芳小巴站見到佢呀!!!!!! 報告完畢! 多謝收睇! 哈哈...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

但係又唔見佢login既?成個禮拜lu喎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

剛係台灣返黎. 已經十二點半喇.
呢掛冇得同你地吹水都好唔慣.
好掛住你地 返黎就即刻上黎睇o下喇.

啊poon唔好唔開心啦.
d人點講由得佢當耳邊風law.
我都頂左三個月啦.
時間好快就過.

我有時間我會多d上黎架喇. :em02:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

伯爵呢掛真係冇上黎喎.
但我見佢晚上有開燈.
真係唔知佢咩野事呢.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:552aed1a21="Billy"]剛係台灣返黎. 已經十二點半喇.
呢掛冇得同你地吹水都好唔慣.
好掛住你地 返黎就即刻上黎睇o下喇.

啊poon唔好唔開心啦.
d人點講由得佢當耳邊風law.
我都頂左三個月啦.
時間好快就過.

我有時間我會多d上黎架喇. :em02:[/quote]

billy ;
1.新工作做得好晤好 ?  
2.這幾天好了很多;因為佢地都上左大陸公司實習..下星期先返落HK ! :mrgreen:  :mrgreen:
3.有時間就上黎吹下水 好掛住你 ! 朋友  :em11:
JANICE :em11:

[quote:ca42118b3d="Billy"]伯爵呢掛真係冇上黎喎.
但我見佢晚上有開燈.
真係唔知佢咩野事呢.[/quote]

咁你就搵下佢 然後報告比我地聽 ! 我地lee班friend好關心佢 !  :em19:

潘潘 早晨!
太好了 今天是Friday! 老板又不在公司....
不過今天有很多煩事.....
原居民2004~2013

[quote:36e7739f9b="vivian"]潘潘 早晨!
太好了 今天是Friday! 老板又不在公司....
不過今天有很多煩事.....[/quote]

喂 ! 你間係晤係細公司 ?
頭先大大老板返黎開會 所以無得上網 !

係最大的細公司
係最細的大公司 ...... 哈哈哈~
原居民2004~2013

我公司原本好大架 ! 不過依家得翻小貓三四仔 !