藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

今朝唔見另一個姊妹 Jessica 出左 trip ?
原居民2004~2013

好似去上海 ! 晤知係晤係呢 !
好悶 !
JANICE :em11:

今日好凍 陰陰天 好想訓覺
呢幾日老闆不在公司 明天重爽 他返了大陸
潘潘 您在那區返工?

[quote:8ba08f4365="vivian"]今朝唔見另一個姊妹 Jessica 出左 trip ?[/quote]

呢排都唔見伯爵喎,有冇佢既消息,係咪去左 阿聯猶! :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5f01c7a5c0="vivian"]今日好凍 陰陰天 好想訓覺
呢幾日老闆不在公司 明天重爽 他返了大陸
潘潘 您在那區返工?[/quote]

我係"葵芳"返工 你呢 ?

嘩 好近呀 行路都到!
您就好啦! 我係上環!

係呀! Jessica 話過去景德縝 不過忘記了話幾時去!
係呀! 重有賣魚果個仁兄.....
晒唔晒整個"RC失蹤名單"?

[quote:150c3dd033="grassman"]呢排都唔見伯爵喎,有冇佢既消息,係咪去左 阿聯猶! :?:[/quote]佢臨時縮沙冇去到~ :em09: 〔M :em20: 伯爵〕

伯爵昨晚都上左我家食消夜~(又係食野,就黎肥死喇 :em18: )

[quote:aa7622cb36="vivian"]嘩 好近呀 行路都到!
您就好啦! 我係上環!
[/quote]

話近晤近 ! 因為係貨櫃碼頭路 ! 車費就好平 來回6蚊 !
:em04:  :em04:

[quote:f6e9f5df76="vivian"]嘩 好近呀 行路都到!
您就好啦! 我係上環!

係呀! Jessica 話過去景德縝 不過忘記了話幾時去!
係呀! 重有賣魚果個仁兄.....
晒唔晒整個"RC失蹤名單"?[/quote]

我未走呀... 今個月1月26日去..... 今天都不斷在開會... 個個都話要新年前出貨~
激死~
===

我老世下午都死返來了 加上有幾樣事情要做 busy busy!
今晚7:00 pm dental appointment (補牙)
都唔知今晚可不可以吃飯?