藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

通常放完假應該好多野做 ! 點知又係發緊白日夢 !
JANICE :em11:

[quote:b448c1f8bc="OON"]通常放完假應該好多野做 ! 點知又係發緊白日夢 ![/quote]

When is your last day?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我都晤知道 ! 又晤咁問 !  ops:

[quote:c9070013ca="OON"]通常放完假應該好多野做 ! 點知又係發緊白日夢 ![/quote]

我都係一樣 !  :em08:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

若你用我的心情過一天 定會明瞭我渡日怎會如年 !

有野做.....但holiday mood未過.....冇心機做........ :em12:

我今日 last day.
休息兩日就會返新工.

最後選左份唔使長註大陸o既新工.
返沙田不過就要返五日半.

上星期簽完contract就立刻比個老細捉住.
講d新project點handle.
D project真係又多又急.
將來肯定忘到要死.
星期六重打唔到波慘. :cry:

再見喇"o係公司好鬼悶"o既日子. :em02:

PS:遲d唔見我上網就唔好亂咁估喇.... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

oh.... 不知可喜定可悲... 但希望你更上一層樓啦...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

你新公司仲請D咩人?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:97ea5babc5="Billy"]我今日 last day.
休息兩日就會返新工.

最後選左份唔使長註大陸o既新工.
返沙田不過就要返五日半.

上星期簽完contract就立刻比個老細捉住.
講d新project點handle.
D project真係又多又急.
將來肯定忘到要死.
星期六重打唔到波慘. :cry:

再見喇"o係公司好鬼悶"o既日子. :em02:

PS:遲d唔見我上網就唔好亂咁估喇.... :mrgreen:[/quote]

hahaha . Billy  你都有今日lor  :em17:  :em17: